محصولات سایت
موضوعات
پیوندهای روزانه
لینکستان
کسب درآمد


 

ساقی باکس تاب کلیک


  

درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


درباره : اخبار روز دنیا , اخبار علمی , اخبار فرهنگی , سرگرمی , جالب وخواندنی ها ,
بازدید : 510 ♥ تاریخ : شنبه 13 مرداد 1397 زمان : 10:01 ♥


درباره : اخبار روز دنیا , اخبار علمی , اخبار فرهنگی , سرگرمی , جالب وخواندنی ها , دانستنیها , فرهنگ وهنر , فرهنگ , بیوگرافی هنرمندان ,
بازدید : 531 ♥ تاریخ : جمعه 12 مرداد 1397 زمان : 20:13 ♥



کوچر بیرکار کیست؟ دومین کسی که بعد مرحوم دکتر مریم میرزاخانیبالاترین مدال ریاضی فیلدز را برنده شد کوچر بیرکار از اهالی مریوان هست که در دانشگاه کمبریج تدریس می کند.

نام اصلی کوچربیرکار فریدون درخشانی است . متولد سال 1978 میلادی و از اهالی مریوان کردستان هست .این ریاضیدان کرد پناهنده سیاسی و هم اکنون شهروند بریتانیاست


چهارشنبه ۱۰ مرداد/ ۱ اوت، کوچر بیرکار، ریاضی‌دان کرد ایرانی برنده مدال یا نشان فیلدز شد؛ این مدال بالاترین نشان علمی این رشته و به نوعی نوبل ریاضیات حساب می‌آید.









نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : اخبار روز دنیا , اخبار اجتماعی , اخبار فرهنگی , سرگرمی , جالب وخواندنی ها , دانستنیها ,
بازدید : 521 ♥ تاریخ : پنجشنبه 11 مرداد 1397 زمان : 14:26 ♥


جیم ران فیلسوف کارآفرین موفق به 13 راز مهم برای موفقیت اشاره می کند.


چگونه غیرممکنها را به  ممکن تبدیل کنیم؟


 در این مطلب رازهای بهبود زندگی را از نگاه جیم ران می خوانیم 


مطئن باشید  با رعایت کامل این اصول شما قادر خواهید بود ناممکن را به ممکن تبدیل نمایید.


چگونه غیرممکن را به ممکن تبدیل کنیم؟


در دهه 1960 میلادی، از نظر فنی غیر ممکن بود که یک انسان بتواند به فضای بیرونی کره زمین سفر کنید. ولی ظرف 10 سال، اولین انسان قدم به سطح ماه گذاشت. این فرایند معجزه آسای تبدیل رویا به واقعیت وقتی شروع شد که یک «ندا» جامعه علمی را به چالش کشید تا هر کاری که لازم است را انجام دهد تا آمریکا «انسانی را تا پایان آن دهه به ماه بفرستد.» این چالش با کاشتن بذر دستاورد ممکن در آینده درون خاک حاصلخیز تخیل، روحیه یک ملت را بیدار کرد. اینکه ما تا چه مقدار بتوانیم نتایج خود را تغییر دهیم تا حد زیادی بستگی به قوه تخیل ما دارد.با آن چالش شجاعانه، غیر ممکن تبدیل به واقعیت شد.


 









نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : اخبار روز دنیا , اخبار اقتصادی , اخبار اجتماعی , اخبار حوادث , اخبار ورزشی , اخبار علمی , اخبار فرهنگی , اخبار مویایل ،اینترنت وتبلت ... ,
بازدید : 621 ♥ تاریخ : یکشنبه 11 تیر 1396 زمان : 20:41 ♥


حوادث مهم کشور در سال ۹۶

از ابتدای فروردین تا آخرین روزهای پایانی اسفند ماه امسال ۱۴حادثه مهم در کشور اتفاق افتاد که منجر به جان باختن ۸۹۰ تن از هموطنان شد، حوادثی که شاید با اندک پیش بینی یا رعایت اصول ایمنی شاهد آن نبودیم و خانواده های زیادی در سال نو عزادار نبودند.
سرپوش حوادث - به گزارش ایرنا، حوادث طبیعی گوناگونی موجب بروز خسارت های جانی و مالی در دنیا و همین طور در کشورمان می شود به اذعان مسئولان ذیربط از ۴۳ حادثه از این دست ۳۴ مورد آن در کشور ما به وقوع می پیوندد.






نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : اخبار روز دنیا , اخبار فرهنگی ,
بازدید : 724 ♥ تاریخ : چهارشنبه 23 مهر 1393 زمان : 23:04 ♥


 

 اخبار هنرمندان تابستون داغ :

او با کوبیدن پایش بر کف زمین که به رنگ قرمز بود، شیطنت‌هایی کرد و به استقلالی بودنش تاکید کرد و گفت، روی آبی نمی‌نشینم آبی روی سر ماست. این در حالی بود که اکثر مخاطبان حاضر در خندوانه پرسپولیسی بودند.

از بغض امیر جعفری تا ناگفته‌هایش درباره بازیگری«من اصلا هیچ علاقه‌ای به بازیگری نداشتم تا 18 سالگی شاید فقط دو بار به سینما رفته بودم و تئاتر هم که اصلا نرفته بودم و نمی‌دانستم تئاتر شهر کجاست!»

به گزارش ایسنا،این جملات بخش‌هایی از گفت‌و گوی امیر جعفری با رامبد جوان در «خندوانه» است.

امیر جعفری که شامگاه گذشته 22 مهر ماه در برنامه‌ی «خندوانه» رامبد جوان دعوت شده بود از چگونگی ورودش به دنیای بازیگری گفت.

او همچنین در ابتدای برنامه با کوبیدن پایش بر کف زمین که به رنگ قرمز بود، شیطنت‌هایی کرد و به استقلالی بودنش تاکید کرد و گفت، روی آبی نمی‌نشینم آبی روی سر ماست. این در حالی بود که اکثر مخاطبان حاضر در خندوانه پرسپولیسی بودند.

***

امیر جعفری: با تو بودن واقعا به من خوش می‌گذرد.

رامبد جوان:به من هم همیشه با تو خوش می‌گذرد.

جعفری : میدانم غر زیاد می‌زنم ...

رامبد:بله غر زیاد می‌زنی.سرصحنه اگر گوشت خورشت کم باشد شروع می‌کند که الان نکند که نقرس بگیرم. آنقدر می‌گوید که من می‌گویم امیر دیگر بس است.

رامبد جوان: حالت خوب است؟

امیر جعفری:حالم خوب است.

رامبد جوان :با شلوغی کار و حرفه کار که نه شب دارد نه روز دارد نه تعطیلی دارد نه جمعه دارد نه تابستان دارد فرصت می‌کنی معاشرت کنی و به کارهای دیگرت برسی؟

امیر جعفری: خیلی ‌، برای اینکه من معمولا خیلی کار نمی‌کنم معمولا اگر کاری داشته باشم شش هفت ماه ریکاوری دارم. یعنی زمانی که کار می کنم شش ،‌ هفت ماه احتیاج به استراحت دارم و هیچ وقت نشده است دو تا کار همزمان انجام بدهم، مگر اینکه برنامه‌ها به هم ریخته باشد اما ترجیح می‌دهم که بیشتر با بچه‌ام باشم.

رامبد جوان: چه طور مدیریت می‌کنی؟

امیر جعفری: کارتم را نگاه می‌کنم ‌، پولم که تمام شد می‌روم سرکار. زندگی را خیلی جدی نمی‌گیرم. واقعیت این است که دوست دارم بزرگ شدن بچه‌ام را ببینم. دوست ندارم پول جمع کنم، جمع کنم جمع کنم پسرم 20 ساله شود بعد آنوقت یک ماشین زیر پایش بیندازم و در حقیقت کارهای نکرده‌ام را بعدها بخواهم برای بچه‌ام اینطور جبران کنم. من فکر می‌کنم بچه من ترجیح می‌دهد ماشین معمولی سوار شود اما پدر و مادرش کنارش باشند. اعتقاد دارم به اینکه مگه ما تا چه حد زنده‌ایم که بخواهیم اینقدر حرص و جوش بخوریم.

رامبد جوان: نگران پول نیستی؟

امیر جعفری: چرا پول خوب است. چرا آدم دروغ بگوید. اما پول زیاد خیلی خوب نیست‌، اینکه ذهنت پول باشد زیاد خوب نیست. به نظر من یک درآمد ثابت اتفاق خوبی است که ما بازیگران معمولا هیچ کدام نداریم. آن اتفاق، اتفاق خوبی است که تو بدانی ماهیانه یک آب باریکه‌ای داری که می‌آید و آن اتفاق، اتفاق خوبی است. طوری نیستم که هلاک ماشین باشم. ماشین خوب دوست دارم‌، اما هدفم نیست که حتما فلان ماشین خوب و خانه خوب را داشته باشم ،مهم این است که چه قدر در خانه خود صفا داری.

رامبد جوان: سالیان سال است و بیش از 20 سال است که امیر را می‌شناسم به واقع می‌گوید. هر چیزی که می‌گوید خیلی واقعی است اصلا شعار و ادا نیست.

امیر جعفری: در میان دوستانم، دوستانی دارم که خانه و ماشین آنچنانی دارند ولی می‌بینیم شاید آن کیفی را که من می‌کنم آنها نمی‌کنند. لذتی که من دارم، می‌برم آنها نمی‌برند. مهم نیست که ماشینت چیست مهم این است که به تو دارد خوش می‌گذرد. ماشین خوب خیلی خوب است ولی وقتی ندارم بنشینم،باید غصه آن را بخورم؟

رامبد جوان: با پسرت چه بازی‌هایی می‌کنی؟

خیلی‌ بازی می‌کنیم. در حال حاضر از بازی‌های زیادی که با پسرم می‌کنم تاندون‌های دستم مشکل پیدا کرده است. جو والیبال او را گرفته . (با خنده) خدا بگم این سعید معروف را چه کارش کنه؟! در حال حاضر در خانه ما که بزرگ هم نیست تور بسته‌ایم و چون با توپ والیبال واقعی نمی‌توانیم بازی کنیم از این توپ‌های ساحلی داریم که با آن بازی می‌کنیم. به دلیل اینکه باید محکم بزنیم دو طرف دستم آسیب دیده.

رامبد جوان: تو با این قد و قواره‌ات چرا باید ضربه را برای پسر کوچکت محکم بزنی "تاندون" دستت دچار آسیب شود؟

امیر جعفری: برای اینکه او می‌گوید حرفه‌ای بزن. اصلا شوخی ندارد می‌گوید بزن همیشه عین تارزان یک طناب با من هست استخر هم می‌روم با خودم می‌برم تا با آقا والیبال بازی کنیم.

رامبد جوان: چرا او را کلاس والیبال نمی‌بری؟

امیر جعفری: دوست داشتم ببرم اما کم سن وسال است و گفته‌اند برایش زود است. 7 سال و دو ماه دارد.

رامبد جوان: چی شد بازیگر شدی؟

امیر جعفری: من اصلا هیچ علاقه‌ای به بازیگری نداشتم. تا 18 سالگی شاید فقط دوبار به سینما رفته بودم و تئاتر هم که اصلا نرفته بودم و نمی‌دانستم تئاتر شهر کجاست. چهارم دبیرستان بودم نمی‌دانستم چه کار کنم. بچه درس خوان نبودم هیچ علاقه‌ای به درست خواندن نداشتم من تا سوم دبیرستان، دبیرستان هشترودی بودم که الان به بان شهید مطهری در منطقه 6 است واقع در میدان کاج.

رامبد جوان: خانه‌تان کجا بود؟

امیر جعفری: میدان گلها. جایتان خالی، سوم دبیرستان از آنجا اخراج شدم.

رامبد جوان: قربان تو دوستان به جای ما.

رامبد جوان: چه شد اخراج شدی؟

امیر جعفری: من خیلی بچه شری بودم. من الان آرام شدم البته تا راهنمایی بچه شلوغی نبودم خیلی هم مظلوم بودم و همه تو سرم می‌زدند خیلی سرو زبان دار نبودم. آن موقع مثل الان نبود‌، معلم‌ها ماشاء الله دست بزن داشتند. دبیرستان یکهو منفجر شدم نمی دانم چرا یکهو اینقدر وحشی شدم. زمانی می‌شد که معلم واقعا از دست من گریه می‌کرد سوم دبیرستان اخراج شدم و به دبیرستان‌آیت الله سعیدی رفتم که دقیقا به پارک لاله چسبیده است. بعد خدا رحمت کند معلم ادبیات ما آقای اکبر رادی بود، اصلا نمی‌شناختم که اکبر رادی کیست. رفتم آنجا خیلی از طرز ادبیات و لحن صحبت‌هایش خوشم آمد.

پیش از این در دبیرستان هشترودی تئاتر اجرا می‌شد. من فقط برای اینکه کلاس نروم گفتم بچه‌ها من هم بیایم بازی و آنها هم پذیرفتند. من رفتم بازی کردم کل منطقه را چرخیدیم و آن تئاتر را اجرا کردم آقای رادی این تئاتر را دیده بود بعد که من به دبیرستان سعیدی آمدم سر کلاس خیلی شلوغ می‌کردم آقای رادی یک روز من صدا کرد و گفت: چرا تو بازیگر نمی‌شوی؟ استعداد خوبی داری؟ من هم گفتم علاقه‌ای به بازیگری ندارم.

سپس به فکر فرو رفتم و گفتم نکند بازیگر شوم و اتفاق خوبی برایم بیفتد. من اصلا نمی‌دانستم آقای اکبر رادی کیست؟رفتم تئاتر شهر‌، نمی دانستم تئاتر شهر کجاست؟ سلانه سلانه رفتم گفتم آقا ببخشید تئاتر شهر کجاست، گفت همین است این گردی است.رفتم آنجا رسیدیم. به حراست دم در گفتم می‌خواهم بازیگر شوم گفت برو اداره تئاتر که میدان فردوسی است. رفتیم آنجا گفتیم آقا ما می‌خواهیم بازیگر شویم، دیدیم آنجا یک اعلان نامه زدند خدا رحمت کند، آقای سمندریان را سال‌ 71 بود رفتم آنجا و گفتم کی بیایم تست بدهیم.

آقای سمندریان همین طوری من را نگاه کرد و گفت خب کتاب چه خونده‌ای گفتم «تن تن» خواندم. خب نخوانده بودم نمی‌دانستم تئاتر چیست‌، سینما چیست فیلم ندیده بودم گفت یعنی چی؟ سپس یکی دو تا تست گرفت و نگاه کرد و اینها و گفت حالا بیا مشروطی‌، اگر این ترم خوب بودی می‌مانی اگر نه که برو پی زندگیت و ولش کن.

200 نفر بودیم .رفتم دیدم همه دارند در مورد شکسپیر صحبت می‌کنند، همه در مورد هملت حرف می‌زنند،‌ گفتم خدایا من نمی دانم اینها چه می‌گویند‌، راجع به چی حرف می‌زنند؟ وقتی کسی روشنفکری صحبت می‌کند نمی فهمم و فقط سرم را تکان می‌دهم ترم اول گذشت. ترم دوم با بدبختی سعی کردم. خدا رحمت کند آقای آقالو،‌ هم به رحمت خدا رفتند ، استادمان بود خیلی به من انرژی داد آن سال کنکور قبول شدیم اما هنر قبول نشدم. مدیریت بازرگانی خواندم.

رامید جوان: آخه چه ربطی به بازیگری داشت؟

چرا مدیریت خواندم به خاطر اینکه سربازی نروم. مدیریت بازرگانی خواندم و به مرور با بچه‌ها آشنا شدم، تئاترشان را تمرین می‌کردم. چیز جالب اینکه همان دوره خیلی از همکلاسی‌هایم من را مسخره می‌کردند و می‌گفتند تو رو چه به بازیگری؟ من خیلی بچه پرویی بودم. گفتم روی تک تک شما را کم می‌کنم. من بازیگر می شوم همتون کنار می‌روید. گذشت و همه اینها پخش شدند واقعا یک سری‌ها رفتند دنبال یک کار دیگر. یک سری‌ها رفتند خارج از کشور ‌، من ماندم و پنج شش نفر دیگه که الان مشغول کار هستیم.

همه رفتند و من سقر وایستادم و از دوره دبیرستان اینطوری بودم، وقتی به من می‌گفتند نمی‌توانی، آدمی نبودم که افسردگی بگیرم‌، غمگین شوم و بگویم وای دل من شکست الان هم همین طور. کافی است به من بگویند نمی‌توانی اصلا نمی‌توانیم نداریم باید این اتفاق بیفتد. آنقدر رفتم رفتم رفتم و بزرگترین اتفاقی که برای من افتاد این بود که سالی که اولین جایزه جشنواره تئاتر گرفتم از دست آقای سمندریان و اکبر رادی جایزه گرفتم و آنها داور جشنواره بودند. جایزه بعدی را هم 7 سال بعد گرفتم به خاطر همین است که خیلی‌ها می‌گویند که وقتی می‌آیید یک دوره‌ای را ببینند فکر نکنید فردا بازیگر می‌شوید. من سال 70 رفتم و اولین اجرای خود را سال 77 داشتم. در خیابان‌ها پوستر چسباندم به این امید که به من نقش بدهند. بچه‌ها را می‌رساندم که من نقش بدهند. این این هم ماجرای بازیگری من بود.

امیر جعفری: الان هم همچنان عطش یاد گرفتن دارم یکی از آرزوهایم این است که وارد دانشگاه شوم.دوست دارم از نو شروع کنم .اما گذاشتم کمی پسرم بزرگتر شود تا کنکور بدهم و برای کارشناسی ارشد بازیگری بخوانم. عطش دانشگاه بازیگری در من ماند که آن حال و هوا را تجربه کنم.

رامبد جوان: دمت گرم این روحیه تشویق دارد.

تو خیلی بازیگر خوبی هستی تو خیلی بازیگر خوبی هستی اصلا درجه یکی. چه در تئاتر چه سینما و چه تلویزیون. من افتخار این را داشتم که هم با تو هم بازی شوم و هم پشت دوربین باشم و تو جلوی دوربین.

امیر جعفری: ولی هیچ وقت رو در رو با هم بازی نکردیم جز سینمایی «مکث» که خیلی خوش گذشت.

رامبد جوان: تو بازیگری هستی که به شدت می‌توانی کارگردانت را‌، هم گروهی‌هایت را و هم بازیگری‌هایت را غافلگیر کنی.

رامبد جوان: ماجرای دعای ما در چیست؟

امیر جعفری: از کجا بگویم همه مادرها یک جورهایی فرشته‌اند مادرخودت خیلی عزیز است و عاشقش هستی ولی مادر من چیز جالبی که دارد این است که واقعا من فکر می کنم دو بال کم دارد. فرشته روی زمین است مادر من همیشه وقتی گیر می‌کنم یک جاهایی می گویم که من را دعا کن. چون واقعا این را از ته دل می گویم که به دعای مادر واقعا اعتقاد دارم. به شدت اعتقاد دارم به دعای همه مادران فرقی نمی‌کند. چندبار به مادرم گفته‌ام من‌گیرم ما چون آذری زبان هستیم به مادر "آنا" می‌گوییم چند بار به خواهرم گفتم به آنا بگو زنگ بزند و برایم دعا دعا پیغام بگذارد و من انرژی بگیرم.

رامبد جوان:این دعا را برای ما می‌گذاری؟

امیر جعفری: آذری است البته ما چهل میلیون آذری داریم اشکال ندارد.

امیر جعفری در حالی که بغض کرده است: شاید فقط دوجا خم شدم برای شخص.خدا که جای خود دارد یکی بند کفش بچه‌ام را بستم و دیگر مادرم.می‌داند عاشقش هستم.

رامبد جوان: من هم اشکم درآمد.

امیر جعفری: آنهایی که مادر ندارند خیلی دردناک است آنهایی که دارند قدرش را بدانند آنهایی که ندارند خدا رحمتشان کند.اما یکسری‌ها هستند که وقتی از بچگی مادر ندارند، خیلی دردناک است.

رامبد جوان: امیر آرزویت چیست؟

امیرجعفری: می‌ترسم حرف بزنم، بگویند شعار است.

رامبد جوان:نه بگو.

امیر جعفری:من آرزویم نبود جنگ است این آتش که در خاورمیانه افتاده این اتفاق که برای کردها می‌افتد من را آزار می‌دهد. هر جایی که کُرد هست ایرانی است. فرقی نمی‌کند ریشه آن‌ها برمی‌گردد به ایران و این من را اذیت می‌کند. می‌آیم بالای سر بچه‌ام و می‌بینیم آرام خوابیده است. در خواب ناز بعد یکهو می‌آیی و عکس‌ها را می‌بینی. حال آدم بد می‌شود. یک روز بدون جنگ چه اتفاق می‌افتد؟ یکی از آرزوهایم واقعا این است که این اتفاق نیفتد. حالا آرزوهای دیگری هم دارم که زیاد است.

من نه فلسفه بلدم و نه معارف، خداوند ما را آفرید یک چیزی از ما خواست همین‌طور بی‌هدف نیافرید. در حد خودم فکر می‌کنم ما آدم‌ها در دنیا یک مأموریتی داریم که یک کاری را انجام بدهیم. اینکه تو بتوانی یک آشغالی را برداری و زمین نریزی یکی از آرزوهایم است. مثلا طرف را می‌بینی با ماشین میلیاردی رد می‌شود و خیلی راحت آشغال خود را بیرون پرت می‌کند یا از چراغ قرمز رد می‌شود می‌گوید پولش را می‌دهم. گلایه دارم از آموزش و پرورش اینکه فقط این نباشد که به بچه یاد بدهیم بابا آب داد، مامان نان داد. این را یاد می‌گیرند. اصول زندگی فرق می‌کند و اینکه بدانی اسراف چیز بدی است. چرا فکر می‌کنید چون وضع مالی‌تان خوب است. می‌گویید پولش را می‌دهید. یک سری چیزها اصول است و هر جای دنیا باید این را رعایت کنی.

رامبد جوان : کار خانه بلدی بکنی؟

امیر جعفری: اصلا واقعا بلد نیستم، یک سری خواستم به همسرم کمک کنم و ظرف بشورم، دو تا استکان شکاندم بعد ریما گفت: ببین تو کار نکرده عزیزم، نمی‌خواهد کار کنی، بشین. از کار خانه عاجزم. غذای سرد در یخچال ببینم بدم می‌آید و نمی‌توانم گرم کنم. ایراد از من است و خیلی ایراد بزرگ است. تنبلم ان شاء الله خدا شفا بدهد.

رامبد جوان: خوشحالم تو اینجایی.

امیرجعفری: من خیلی کیف می‌کنم با توام برای اینکه انرژی‌ات خیلی خوب است.

رامبد جوان: با تو واقعا خوش می‌گذرد. خیلی ممنون که آمدی... 

منبع : ایسنا 







نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : اخبار روز دنیا , اخبار اجتماعی , اخبار فرهنگی ,
بازدید : 757 ♥ تاریخ : سه شنبه 04 شهریور 1393 زمان : 8:50 ♥


روز کارمند ,تاریخ روز کارمند,روز کارمند چه روزیست

بزرگداشت روز کارمند 

روز کارمند، تجلیل ازانسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مرم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. ازاین رو، سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم.


برخی از اخلاق کارمندان

شایسته است کارکنان نظام اسلامی، به زیور تقوا آراسته باشند. به تعبیرامیرمؤمنان علی علیه السلام ، «تقوا چونان مرکب های فرمانبرداری است که سواران خود را عنان بر دست، وارد بهشت جاویدان می کند. آن چه بر اساس تقوا پایه گذاری شود، نابود نگردد و کشت زاری که با تقوا آبیاری شود، تشنگی ندارد». کارمندان نیز با داشتن تقوا می توانند خود را از ارتکاب هرگونه نافرمانی، سستی و تنبلی، اسرافکاری، حیف و میل بیت المال، و از بین بردن حق دیگران مصون نگاه دارند.

تأثیر تقوا در موفقیت

کارکنان و مدیران، در میدان کار و تلاش و میدان های دیگر زندگی دنیا، با انواع گرفتاری ها و تنگناها رو به رو هستند. کارکنان موفق کسانی اند که راه خروج از تنگناها را بشناسند و در برابر سختی ها مقاومت داشته باشند. یکی از میوه های شیرین تقوا، رها شدن از سختی ها و آسان شدن کارهاست. قرآن می فرماید: «کسی که تقوای الاهی پیشه کند، خداوند راه نجاتی برای او فراهم می کند». حضرت علی علیه السلام نیز در این باره می فرماید: «کسی که تقوا را انتخاب کند، سختی ها از او دور می گردند. تلخی هایش، شیرین و فشار مشکلات و ناراحتی های زندگی او بر طرف خواهد شد. مشکلات پیاپی و خسته کننده برایش آسان گردیده و مجد و بزرگیِ از دست رفته، چونان قطرات باران بر او فرو می بارند. رحمت بازداشته حق باز می گردد و نعمت های الاهی پس از فرونشستن، به جوشش می آید و برکاتِ تقلیل یافته فزونی می گیرد.»

کاردانی

کسانی که از لحاظ علمی شایستگی اداره امور را ندارند، نباید مسؤولیتی را بپذیرند. اگر کسی مهارت لازم را نداشته باشد و با این حال مسؤولیت قبول کند، موجب تباهی و ضایع شدن کارها می شود. از این رو، در واگذاری کارها، افزون بر تعهد، دانش و تخصص نیز شرط است. پیامبر گرامی اسلام فرمودند: «کسی که بر مسلمانان پیشی گیرد، در حالی که در میان آنان کسی شایسته تر از او وجود دارد، به خدا، پیامبر و مسلمانان خیانت کرده است».

شرح صدر

به این دلیل که کارمندان، هر روز با تعداد بسیاری ارباب رجوع، با افکار و اندیشه های متفاوت و سلیقه های گوناگون برخورد می کنند، به سعه صدر و حوصله فراوانی نیاز دارند. مقاومت در برابر تهدیدها و تطمیع ها، تحمل همکارانی با روحیات و رفتارهای متفاوت، و نیز سایر فشارهای روحی، نیازمند داشتن حوصله فراوانی است. بنابراین، بدون داشتن شرح صدر و تحمل دیگران، نه می توان در کاری دوام آورد، و نه پیشرفت کرد و دیگران را تحمل نمود.

مردم دوستی

از ویژگی های بارز کارکنان مدیران دولت اسلامی، مردم دوستی آنان است. تا زمانی که کسی مردم را از خود نداند و دوستی آنان در دلش راه ندهد، اگر به پست و مقامی نیز برسد، شوق خدمت به مردم را نداشته و بلکه به شدت از آنان گریزان است و زیر بار انجام بهتر مسؤولیت نمی رود. حضرت علی علیه السلام در فرمانش به مالک اشتر می نویسد: «مهربانی با مردم را پوشش دل خویش قرار ده، با همه دوست و مهربان باش. مبادا هرگز چونان حیوان شکاری باشی که خوردن آنان را غنیمت دانی، زیرا مردم دو دسته اند: دسته ای برادر دینی تو، و دسته دیگر همانند تو در آفرینش هستند.»

فروتنی

زمانی که انسان به مسند ریاست و مقامی تکیه زد، نباید غرور و عجب وجودش را فراگیرد و وظایفی را که در قبال مردم دارد، فراموش کند؛ بلکه سزاوار است چنین کسی خود را در برابر مردم خاضع احساس کند و رفتار و کرداش را با فروتنی زینت بخشد. تواضع، نعمت بزرگی است که به انسان، ارجمندی و والامقامی را هدیه کرده و از کبر و غرور دور می سازد. خداوند متعال به پیامبرش دستور می دهد که رفتارش را با فروتنی بیاراید: «بال و پر خود را برای مؤمنانی که از تو پیروی می کنند، بگستر». حضرت علی علیه السلام نیز به یکی از کارگزاران خود نوشت: «پر و بال خودت را در برابر مردم بگستران و با آنان گشاده رویی کن و فروتن باش».

نرم خویی

مهربانی و نرم خویی با مردم و تحمل رفتارهای بد، از ویژگی های ممتاز یک کارمند نمونه است.رواست مسؤولان و کارمندان دولت بکوشند وجود خود را به چنین صفاتی زینت بخشند.رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: «سازگاری و مدارا با مردم، نصف ایمان، و نرمی و مهربانی با آنان، نصف زندگی است.» حضرت علی علیه السلام نیز خطاب به مالک اشتر فرمود: «درشتی و سخنان ناهموار مردم را بر خود هموار کن و تنگ خویی و خودبزرگ بینی را از خود دور ساز، تا خدا درهای رحمت خودرا به روی تو بگشاید و پاداش اطاعت ببخشایدت. آن چه به مردم می بخشی، به تو گوارار باشد. اگر چیزی را از کسی باز می داری آن را با مهربانی و پوزش خواهی همراه کن.»

نیک خلقی

ویژگی مهم دیگری که برای کارکنان و کارگزاران جامعه لازم است، داشتن خلق نیک و خوش رفتاری با مردم است. گشاده رویی و برخورد نیکو، باعث جذب مردم شده و آنان را به حکومت و کارگزاران آن امیدوار می کند.

در نتیجه، چنین نظامی از حمایت و پشتوانه قوی مردمی برخوردار خواهد شد. از سویی نیز سخنان و گفتار نیکو و خوش رفتاری، تأثیری مثبت در روح و جان افراد دارد. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در ارزش و فضیلت اخلاق نیکو فرمود: «محبوب ترین شما و نزدیک ترین تان به من در روز قیامت، خوش خلق ترین و متواضع ترین شماست». حضرت علی علیه السلام نیز در نامه خود به «حُذَیفة بن یمان» دستور می دهد: «و امر می کنم تا آن جا که می توانی، روش نیکو داشته باشی. به درستی که خداوند به نیکوکاران اجر و پاداش می دهد».

خدمت به مردم

جامعه اسلامی، همانندیک جسم است و هرگاه عضوی از آن آسیب ببیند، دیگر اندام را آرامش و راحتی نخواهد بود. درک این واقعیت از سوی کارکنان و کارمندان که پیکر جامعه اسلامی واحد و یگانه است، آنان را در خدمت هرچه بیش تر به مردم مشتاق تر می کند. از سویی نیز خدمت به مردم و تلاش در راه رفع نیازمندی های آنان،از اموری است که در آموزه های اسلامی اهمیت فراوانی به آن داده شده است. بهتر است کارگزاران و کارمندان دولت اسلامی، همواره در برآوردن خواسته های مردم و حل مشکلات آنان، سعی و کوشش کنند. مسؤولان و کارکنان باید به این حقیقت آگاه باشند که زمانی کار آنان باارزش خواهد بود که ابزاری برای خدمت به مردم باشد. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرموده اند: «هرکس در راه برآوردن نیاز مسلمانی برای خاطر خدا تلاش و کوشش کند، خداوند برای او هزار نیکی می نویسد».

تسریع در کار مردم

سرعت عمل و برطرف ساختن مشکلات مردم در اسرع وقت، یکی از موارد تحقق خدمت به مردم است. شایسته است در نظام اسلامی، جریان امور به صورتی باشد که از هرگونه اتلاف وقت مردم و ایجاد سرگردانی و سردرگمی به دور باشد و کارهای مردم در اولین زمان ممکن انجام گیرد. تحقق بخشیدن به این توصیه، هم نقش فراوانی در موفقیت و پیشرفت کارهای کارکنان و مدیران دارد و از انباشته شدن کارها جلوگیری می نماید، و هم مانع از دلسرد شدن و نارضایتی و ناامیدی مردم می گردد. حضرت علی علیه السلام در فرمان تاریخی خود به مالک اشتر می فرماید:«برآوردن نیاز مردم در همان روزی که به تو عرضه می شود، از وظایف اختصاصی توست و کار هر روز را در همان روز انجام ده؛ زیرا هر روزی کاری مخصوص به خود دارد».

گشاده رویی

یکی از ارزش های اخلاقی در نظام اسلامی این است که کارگزاران و مسؤولان و کارمندان آن، با خوش رویی و گشاده رویی با مردم برخورد نمایند و آن چنان رفتار کنند که به جای نفرت و انزجار، جذاب و گیرا به نظر آیند. طبیعی است که مسؤولان و کارکنان یک سازمان واداره، در هر شرایطی قادر به حل مشکلات مراجعه کنندگان نیستد، ولی می توانند با گشاده رویی و چهره بشاش با آنان روبه رو شوند تا به این وسیله، اندکی از دردهای آنان بکاهند و خاطره خوشی از خودبه یادگار بگذارند. حضرت علی علیه السلام دراین باره می فرماید: «با مردم، فروتن، نرم خو، مهربان، گشاده رو و خندان باش».

حفظ حرمت مردم

در مکتب اسلام، انسان شرافت و کرامتی داردکه از طرف خداوند به او داده شده است. بر همگان، به ویژه مسؤولان و کارمندان لازم است حافظ حرمت و منزلت انسانی باشند. آن چه مورد نظر اسلام است، حفظ احترام و عزت مردم توسط رهبران، زمامداران و کارکنان می باشد، به نحوی که از هرگونه تحقیر و اهانت به مردم بپرهیزند و با مراجعان، از هر طبقه و صنفی باشند؛ کوچک یا بزرگ، باسواد یا بی سواد، شهری یا روستایی و... محترمانه رفتار کنند.

عدل وانصاف

عدل و دادگری، از اساسی ترین ویژگی های کارگزاران و کارکنان دولت اسلامی است. کارکنان ادارات تا آن جا که می توانند، باید در هر زمینه ای و هر زمانی با عدل و انصاف با مردم برخورد کنند و از این که عده ای را بر دیگری یا فردی را بر فرد دومی برتر بدانند و ترجیح دهند، به شدت بپرهیزند و همه مردم را با یک چشم بنگرند. آنان باید در اجرای قانون، استفاده از امکانات و مواهب عمومی جامعه، برخورداری از حقوق اجتماعی و تقسیم بیت المال در مورد طبقات مختلف جامعه، با عدل و انصاف رفتار نمایند و از هرگونه اعمال تبعیضی و نابرابری به دور باشند. حضرت علی علیه السلام به یکی از کارگزاران خود می فرماید: «در نگاه، اشاره چشم، سلام کردن و اشاره کردن، با همگان یکسان باش تا زورمداران در ستم توطمع نکنند، و ناتوانان از عدالت تو مأیوس نباشند».

ترک منّت

کارگزاران و کارکنان نظام اسلامی در ادارات و سایر بخش ها، همواره کاری را که انجام می دهند، نوعی وظیفه و مسؤولیت می دانند و به کاری که برای مردم انجام می دهند، منتی بر آنان نمی گذارند و مورد توهین و اهانتشان قرار نمی دهند. حضرت علی علیه السلام در توصیه های خود به مالک اشتر می فرماید: «مبادا با خدمت هایی که انجام دادی، بر مردم منت گذاری یا آن چه را انجام داده ای، بزرگ بشماری. منت نهادن، پاداش نیکوکاری را از بین می برد و کاری را بزرگ شمردن، نور حق را خاموش می سازد».

اطاعت و پیروی از مافوق

سزاوار است کارگزاران و کارمندان نظام اسلامی، هر کدام در محدوده سازمان و اداره خود و در چارچوب مقررات و قوانین مربوط، از مسؤول بالا دست خود اطاعت کند و این پیروی، اگر آگاهانه و در یک محیط صمیمی صورت پذیرد، موفقیت و پیشرفت آن مجموعه را در پی خواهد داشت؛ ولی اگر در نظام حکومتی و در سلسله مراتب مسؤولیت ها، اطاعت و پیروی از مسؤول بالاتر نباشد، و زیردستان از گردن نهادن به دستورات مقام بالاتر امتناع ورزند، آن نظام و حکومت به هم می ریزد و رشته امور از هم می پاشد. حضرت علی علیه السلام می فرماید: «از مافوق و بالادست خود پیروی و اطاعت کن، تا زیردستانت از تو اطاعت کنند».

برادری و صمیمیت با همکاران

از عواملی که نقش به سزایی در پیشرفت امور یک مجموعه تشکیلاتی دارد، برادری، صمیمیت و همدلی بین مدیران و کارکنان آن است. کارمندان نظام اسلامی می توانند در محیط کار با سایر همکاران رابطه صمیمی و دوستانه داشته باشند و با رعایت حقوق برادری و روحیه تعاون و همکاری، یکرنگی و یکدلی را در محیط اداری حاکم سازند؛ زیرا وحدت و همدلی کارکنان، انرژی های مادی و معنوی حوزه مدیریت را در راه دست یابی به اهداف متمرکز می سازد.

هم فکری و مشورت

ایجاد محیط مشاوره، از اصول مدیریت اسلامی است که به کارگزاران هم رده اختصاص ندارد، بلکه عموم مدیران و کارگزاران، اعم از بالادست، هم سطح و زیردست را در بر می گیرد؛ یعنی هم مسؤول بالاتر با زیردستان خود به مشاوره برخیزد و برای نظرات و افکار آنان ارزش قائل شود و هم خود نیروها با یکدیگر تبادل نظرو مشورت داشته باشند.

خداوند متعال به نبی اکرم دستور می دهد که در امور جامعه با مؤمنان مشورت کند: «و در کارها با آنان مشورت کن، اما هنگامی که تصمیم گرفتی (قاطع باش و) بر خدا توکل کن؛ زیرا خداوند متوکلان را دوست دارد».

کارمندان و انقلاب

همه قشرهای مردم، در پیروزی انقلاب اسلامی نقش فعالی داشتند، ولی در این میان، فعالیت های انقلابی برخی از قشرها، از اهمیت خاصی برخوردار بود، به طوری که رژیم پهلوی را فلج ساخت. کارمندان دولت، از شمار گروه هایی بودند که با اعتصاب های گسترده در حمایت از حضرت امام رحمه الله ، ضربه مهلکی به نظام شاهنشاهی زدند و مقدمات پیروزی انقلاب را فراهم ساختند. حضرت امام رحمه الله در پیام های قبل از انقلاب خود، ضمن تشکر از اعتصاب کارمندان فرمودند: «نهضت، با شیوه های گوناگون، مخصوصا اعتصابات در همه ادارات و دستگاه های دولتی باید ادامه داشته باشد. من از جمیع کارمندان محترم دولت و سایر مؤسسات که با اعتصاب خود، پشتیبانی از برادران و خواهران خود کرده اند، تشکر می کنم. این یک وظیفه اسلامی و لازم الاجراست». حضرت امام رحمه الله هم چنین در پیام هایی، دیگر اقشار مردم را به پشتیبانی از اعتصاب کارمندان، به خصوص کارگران و کارمندان شرکت نفت فراخواندند.

 4شهریور روز كارمند

شرح مناسبت:

همه ساله در هفته دولت روز ٤شهریور به عنوان روز کارمند اختصاص می یابد و در این روز به منظور تجلیل از کارگزاران دولت جمهوری اسلامی و ارج نهادن به خدمت، با تبیین ملاک های انتخاب، کارمندان نمونه به عنوان نمایندگان خیل عظیم کارکنان نظام در اقصی نقاط کشور، انتخاب و مورد تشویق و تقدیر قرار می گیرند.باید مغزهای خود را از اینکه تنها مستخدم دولت باشیم و پشت میز بنشینیم خالی کنیم و برگردیم به اینکه، انسانیت انسان در رابطه با کار به وجود می آید. انسان می تواند به وسیله کاری که انتخاب می کند خالق خود باشد.اعتلای مدیریت در نظام اداری و ارتقاء منزلت اجتماعی کارکنان دولت، اصلاح نگرش مردم نسبت به خدمات این قشر شریف و زحمتکش، ترویج فرهنگ رفتاری و خدمات شخصیتهای راستین خدمت به مردم شهیدان ماندگار رجایی و باهنر به عنوان الگوهای مناسب خدمت به جامعه، ایجاد روحیه امید و تلاش و نشاط و تشویق مردم به مشارکت در امور و نمایش توان حکومت اسلامی در اداره مطلوب جامعه از اهدف بزرگداشت این روز محسوب می شود.

آیات و روایات متناسب :

وجدان كاری
پیامبرصلی الله علیه وآله
إنَّ اللَّهَ یُحِبُّ إذا عَمِلَ أحدُ كُم عَمَلاً أن یُتقِنَهُ
خداوند دوست دارد كه هرگاه یكی از شما كاری انجام می‏دهد آن را استوار و درست به سامان رساند
كنزالعمّال ، ح ۹۱۲۸ .
پیامبرصلی الله علیه وآله :
إنَّ اللَّهَ تَعالی یُحِبُّ مِنَ العامِلِ إذا عَمِلَ أن یُحسِنَ
خدای تعالی دوست دارد وقتی كسی كاری می‏كند آن را به خوبی انجام دهد
میزان الحكمه ، ح ۱۴۳۷۱ .
حلّ مشكلات مردم
پیامبرصلی الله علیه وآله :
مَن قضی لأخیهِ المُؤمِنِ حاجَةً كانَ كَمَن عَبَدَاللَّهَ دَهرَهُ
كسی كه حاجت برادر مؤمن خود را برآورده سازد ، مانند كسی است كه عمر خود را به عبادت گذرانده باشد
الأمالی ، طوسی ، ص ۴۸۱ .
امام علی‏علیه السلام
أنصِفوا النّاسَ مِن أنفُسِكُم وَاصْبِرُوا لِحَوائجِهِم . . . ولاتُحشِّمُوا أحَداً عَن حاجَتِهِ ولاتَحبِسُوهُ عَن طَلِبَتِهِ
داد مردم را از خود بستانید و در برآوردن نیازهایشان شكیبا باشید . . . كسی را برای نیازش شرمگین نسازید و از خواسته‏اش باز مدارید
نهج البلاغه ، نامه ۵۱ .
 
باسمه تعالی

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام رجایی و باهنر مزین و به نام هفته دولت نامگذاری شده است را به همه دولت مردان خدوم و مجموعه اداری و اجرائی کشور تبریک می گویم .

هفته دولت نمادي است از وحدت مردم و دولت اسلامي كه اين وحدت و تلاش در جهت تحكيم آن سرافرازي، پيشرفت و اقتدار ايران عزيز را به دنبال خواهد داشت و در اين راستا چه نيكوست كه دولتمردان و خدمتگزاران به مردم غيور ايران زمين براي ادامه دادن راه شهيدان والا مقام هم قسم شوند، براي ساختن ايراني مقتدر، ايراني استوار ، ايراني آباد و ايراني آزاد.

از سويي ديگر اين هفته تجليل از شهدايي است كه در اوج اقتدار سياسي و اقبال اجتماعي ،صفات بارز انساني خود شامل تواضع ،عشق به مردم ، كار و خدمت براي مردم را از دست ندادند و لحظه لحظه عمر نه چندان طولاني ولي عريض خود را در راه اسلام و انقلاب به زيباترين وجه به كار گرفته و مورد استفاده قرار دادند.

اینجانب ضمن تبريك هفته دولت ، فرصت را غنیمت شمرده روز چهارم شهریور ماه که به پاس تجلیل از زحمات کارمندان عزیز به نام روز کارمند نام گذاری شده را به تمامی کارکنان پرتلاش در تمامی عرصه های مختلف اداری و اجرایی تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه آنها تشکر و قدر دانی می نمایم و اميدوارم با كمك و همكاري همه كاركنان در بهبود كيفيت كليه فعاليتها و جلب رضاي باري‌تعالي و مردم عزیز موفق‌تر از گذشته حركت نمائيم.
 
 
« اگر يک حکومتي، ارزشهايش ارزشهاي انساني، اخلاقي و اسلامي باشد (و) بخواهد خدمت به نوع خودش بکند و خودش را خدمت گزار بداند، قهرا ملت با اوست و قهرا يک قدرت خارجي نميتواند او را تحت تاثير قرار بدهد. » امام خميني (ره)
معاونين ، روسا ، مسئولين و همكاران محترم ادارات و واحدهاي ستادي
روسا و مسئولين و همكاران محترم

سلام عليكم

با صلوات بر محمد و آل محمد(ص)

هفته دولت يادآور فداکاري‏هاي فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احيا کننده روزهاي پرشور خدمتگزاري ، شهيدان بزرگ ، رجايي و باهنر است . در کارنامه دولت هايي که پس از پيروزي انقلاب اسلامي عهده‏دار وظايف مهم اجرايي در نظام جمهوري اسلامي بوده‏اند ، يادگارهاي ارزشمندي از تلاش‏ها و فداکاري‏ها ثبت شده است ، وظيفه ما قدرداني از اين نيروهاي مخلص است .
اينجانب ضمن تبريك هفته دولت و روز كارمند به تمامي كاركنان عزيز و آرزوي سلامت و سعادت براي ايشان، بر تلاش مسئولان اداره كل در قدرداني از زحمات كارمندان و حفظ حقوق ايشان تأكيد مي‌نمايم و اميدوارم با كمك و همكاري همه كاركنان در بهبود كيفيت كليه فعاليتها و جلب رضاي باري‌تعالي موفق‌تر از گذشته حركت نمائيم.
 
منبع : edari.blogfa.com
 

 







نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : اخبار روز دنیا , اخبار حوادث , اخبار فرهنگی , سرگرمی , جالب وخواندنی ها ,
بازدید : 647 ♥ تاریخ : چهارشنبه 22 مرداد 1393 زمان : 14:39 ♥








نویسنده : admin نظر بدهید (0)

شماره صفحه
تعداد صفحات : 2

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 5
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 28

  • عضو شوید
  • ارسال کلمه عبور




  • آمار مطالب
    کل مطالب : 798
    کل نظرات : 0

    سیستم عامل :
    مرورگر : Safari 5.1
    آی پی : 3.144.39.16

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 177 نفر
  • باردید دیروز : 2,008 نفر
  • بازدید هفته : 4,793 نفر
  • بازدید ماه : 17,958 نفر
  • بازدید سال : 137,511 نفر
  • بازدید کلی : 1,992,884 نفر
  • ورودی امروز گوگل : 0 نفر
  • ورودی گوگل دیروز : 6 نفر

آخرین کاربران
آرشیو
ما را در گوگل محبوب کنید ...
فروشگاه شارژ ارزان قیمت
نرخ آنلاین سکه
آمارسایت
نرخ آنلاین طلا
تبلیغات متنی