محصولات سایت
موضوعات
پیوندهای روزانه
لینکستان
کسب درآمد


 

ساقی باکس تاب کلیک


  

درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


درباره : آشپزی وتغذیه , نکات آشپزی ,
بازدید : 1597 ♥ تاریخ : چهارشنبه 31 مرداد 1397 زمان : 1:42 ♥



آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی و اصول تهیه مسقطی لاری خوشمزه


علت نامگذاری این وبسایت ، گرمای فوق العاده شدید تابستون 1392 بود و همون زمان این وبلاگ ایجاد شد. تابستون امسالم شدید داغ بود ، با پایان مرداد ماه گرم تابستون کم کم داریم به پاییز نزدیک میشیم ، امروز تصمیم گرفتم آموزش مسقطی شیرازی رو در این سایت قرار بدم هر چند یکمی دیره  


طرز تهیه مسقطی شیرازی



مسقطی یک دسر خوشمزه است که به عنوان شیرینی هم مصرف می شود. مسقطی معروف ترین سوغاتی شهر لارستان استان فارس است و به همین دلیل با نام های مسقطی شیرازی و مسقطی لاری نیز شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۶ نفر مسقطی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه مسقطی در ادامه با همدوره همراه باشید.


مواد لازم مسقطی

شکر ۳۰۰ گرم

نشاسته ۱۵۰ گرم

کره ۱۲۵ گرم

گلاب ½ لیوان

آب سرد ۴ لیوان

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

زعفران به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم


دستور طرز تهیه

ابتدا باید نشاسته را با آب سرد مخلوط کنیم تا نشاسته کاملا در آب حل شود. بهتر است در انتها مخلوط آب و نشاسته را از صافی عبور دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود. حالا مخلوط آب و نشاسته را در یک قابلمه می ریزیم.


و روی حرارت قرار می دهیم. حرارت باید ملایم باشد تا در پایان کار مسقطی خشک نشود. در اینجا شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا شکر کاملا در آب حل شود. در این مرحله مقداری زعفران دم می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.


هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا نشاسته غلیظ شود. پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و کره را به نشاسته اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا دیواره های قالبی که برای ریختن مسقطی در نظر گرفته ایم را با کمی روغن چرب می کنیم.


به این دلیل باید قالب را چرب کنیم تا مسقطی وقتی خودش را گرفت راحت از آن خارج شود. سپس مواد را داخل قالب می ریزیم و روی آن مقداری خلال پسته و خلال بادام می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.


پس از اینکه مسقطی خودش را گرفت آنرا به آرامی از قالب خارج می کنیم و به شکل دلخواه برش می زنیم ( اکثرا به شکل لوزی برش می زنند ) و در بشقاب می چینیم. از مسقطی می توانیم هم به عنوان دسر استفاده کنیم هم به عنوان شیرینی.



نکات تهیه مسقطی

اضافه کردن هل

اگر می خواهید برای طعم و بوی بهتر مسقطی به آن هل اضافه کنید باید نکاتی را رعایت کنید. اگر هل را آسیاب کنید و داخل مواد بریزید باعث می شود رنگ مسقطی شما تغییر کند. بهتر است دانه های هل را داخل یک توری قرار دهید و داخل مواد مسقطی قرار بدهید تا طعم و بوی هل وارد مواد مسقطی شود. در پایان کار هم براحتی می توانید توری حاوی هل را خارج کنید.







نویسنده : admin نظر بدهید (0)

”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

کد امنیتی رفرش

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 4
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 28

  • عضو شوید
  • ارسال کلمه عبور




  • آمار مطالب
    کل مطالب : 798
    کل نظرات : 0

    سیستم عامل :
    مرورگر : Safari 5.1
    آی پی : 3.17.155.88

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,281 نفر
  • باردید دیروز : 730 نفر
  • بازدید هفته : 3,889 نفر
  • بازدید ماه : 17,054 نفر
  • بازدید سال : 136,607 نفر
  • بازدید کلی : 1,991,980 نفر
  • ورودی امروز گوگل : 4 نفر
  • ورودی گوگل دیروز : 1 نفر

آخرین کاربران
آرشیو
ما را در گوگل محبوب کنید ...
فروشگاه شارژ ارزان قیمت
نرخ آنلاین سکه
آمارسایت
نرخ آنلاین طلا
تبلیغات متنی