close
رزرو آنلاین هتل
پیشگیری از بیماری
در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلی تالار گفتمان آرشیو عضویت ورود نقشه سایت خوراک تماس با ما طراح قالب مترجم قالب
حمایتی
تبلیغات 8


                            کانال زندگی شاد 
تبلیغات 9
موضوعات
  • اخبار روز دنیا
  • سرگرمی
  • سلامت
  • مدوزیبایی
  • فرهنگ وهنر
  • گالری تصاویر
  • آشپزی وتغذیه
  • خانه وخانه داری
  • آرایش وزیبائی
  • آرشیو
  • 1397
  • 1396
  • 1395
  • 1394
  • 1393
  • 1392
  • صفحات جانبی
    کسب درآمد
    ساقی باکس
    کسب درآمد


    ایران بازدید
    درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


    مسمومیت خطرناک با خوردن این 5 ماده غذائی

    328 بازدید چهارشنبه 05 شهريور 1393 سلامت,بیماریها ودرمان آن,پیشگیری از بیماری,تغذیه سالم,
    لایک: نتیجــــه : 1 امتیــــاز توســـط 1 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 2
    مسمومیت مرگبار با خوردن این 5 غذا
     
    همه ما در طول زندگیمان لااقل یکبار مسمومیت غذائی را تجربه کردیم وهمگی مان براین که مسمومیت غذائی از بدترین تجربیات زندگی هرشخص است اتفاق نظر داریم وجای بسی خوشحالی است که اکثر مواد غذائی مسموم کننده را میشناسیم .
     
     
     

    در چند سال گذشته مواردی از شیوع وحشتناک و مرگبار مسمومیت‌های غذایی در برخی کشورها از جمله آمریکا مشاهده شده و اغلب این موارد ناشی از آلودگی موادغذایی با باکتری «سالمونلا» بوده که معمولا بر اثر خوب تمیز نکردن موادغذایی بروز می‌کند. برخی از این موارد شیوع مسمومیت‌های غذایی نیز از باکتری ایکولی ناشی شده که بر اثر مصرف فرآورده‌های حیوانی خام یا با طبخ ناقص بروز می‌کنند. یکی دیگر از عوامل اصلی مسمومیت غذایی باکتری «لیستریا» است که سبب ابتلا به هپاتیت A‌ و سقط جنین می‌شود.

     

    بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا (CDC)، سالانه حدود 48 میلیون نفر در این کشور به بیماری‌های ناشی از مسمومیت‌های غذایی مبتلا می‌شوند که حدود 3000 نفر از آنها جان خود را از دست می‌دهند. متاسفانه موادغذایی در مراحل مختلف تولید و آماده‌سازی ممکن است آلوده شوند. به عنوان مثال گوشت مرغ می‌تواند در همان کشتارگاه به باکتری ایکولی آلوده شود و همچنین در یخچال‌های رستوران‌ها فاسد شود.

     

    این اتفاق برای سبزیجات نیز می‌افتد و ممکن است در طول مسیر خود از مزرعه تا روی میز آشپزخانه انواع عوامل بیماری‌زا را با خود حمل کنند. طبخ نادرست و استفاده از چاقوی مشترک که قبلا با آن مرغ خرد شده برای خرد کردن سبزیجات نظیر کاهو بدون شستن درست چاقو می‌تواند آلودگی‌ها را منتقل کند. در این گزارش به پنج ماده غذایی که سبب بروز بیشترین مسمومیت‌های غذایی می‌شوند اشاره می‌شود:

     

    جوانه‌ها: جوانه گندم، ماش و ... جزو سبزیجاتی هستند که تمیز کردن آنها بسیار سخت است. آنها همچنین در محیط‌های گرم و مرطوب رشد می‌کنند که بهترین مکان برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود. بسیاری از متخصصان بهداشت توصیه می‌کنند که قبل از مصرف، این مواد غذایی را کاملا تمیز کنید و بشوئید.

     

    طالبی/ گرمک: می‌خواهید باور کنید یا نکنید اما در واقع طالبی و هندوانه منبع اصلی مسمومیت غذایی هستند. زیرا این میوه‌ها قبل از خوردن معمولا شسته نمی‌شوند و باکتری‌ها از قسمت‌هایی که با چاقو بریده می‌شوند وارد گوشت میوه می‌شوند. حالا اگر قاچ‌های آنها را با دست بگیرید و بخورید نیز این آلودگی‌ها بیشتر منتقل می‌شوند. پس قبل از خوردن،‌ پوست آنها را با آب و برس زبر به خوبی بشویید.

     

    شیرخام: اگرچه این روزها زیاد شیرخام در بازار وجود ندارد و بیشتر افراد حاضر در روستاها و دامداری‌ها به شیرخام دسترسی دارند اما به شدت توصیه می‌شود اگر کسی هم به شما شیرخام تعارف کرد از نوشیدن آن اجتناب کنید زیرا شیرخام، پاستوریزه نیست و نوشیدن آن خطرات مشابه خوردن گوشت خام به همراه دارد. دوری از خطر مسمومیت شیر خیلی راحت است،‌ پس فقط شیر پاستوریزه بخورید.

     

    تن ماهی: انواع ماهی‌ها باید وقتی از آب خارج می‌شوند تا زمانیکه پخته شده‌اند در جای بسیار سرد نگهداری شوند. در این بین تن ماهی مستعد آلودگی به سم «اسکومبروتوکسین» است که مسمومیت به آن می‌تواند منجر به گرفتگی جدی عضلات و سردرد شود. این آلودگی در صورتی رخ می‌دهد که تن ماهی در دمایی بالاتر از 15 درجه سانتیگراد نگهداری شود. وقتی ماهی تازه می‌خرید نیز مطمئن شوید که مستقیما و بلافاصله بعد از خرید داخل یخچال یا فریزر گذاشته شوند.

     

    انواع توت: وقتی که انواع توت تازه را می‌چینید یا می‌خرید حتما قبل از خوردن، آن را به خوبی بشویید. اگرچه برخی توت‌های یخ زده و منجمد نیز باعث شیوع برخی بیماری‌ها می‌شوند. پس شستن توت‌های منجمد را نیز فراموش نکنید.

     

    منبع  : شهرخبر 

     

     

    پوکی استخوان چه علائمی دارد؟

    220 بازدید سه شنبه 28 مرداد 1393 سلامت,بیماریها ودرمان آن,پیشگیری از بیماری,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    پوکی استخوان براساس تعریف علمی، با انجام آزمایش BMD مشخص می شود.افرادی که عدد نهایی آزمایش‌شان منفی ۲/۵ باشد پوکی استخوان دارند و اگر این عدد بین منفی ۱ تا منفی ۲ باشد در مرحله قبل از پوکی استخوان قرار دارند.


    متخصصان ارتوپدی می گویند اگر جذب کلسیم و “ویتامین D” فرد کم باشد فرد به پوکی استخوان مبتلا می‌شود بنابراین رژیم غذایی و محل زندگی فرد که در معرض نور خورشید باشد یا نه، در پیدایش پوکی استخوان موثر است. به گفته‌ی پزشکان کاهش فعالیت روزانه فرد می‌تواند به پوکی استخوان منجر شود فردی که اصلاً فعالیت روزانه ندارد، سنش بالاست و همزمان سیگار می‌کشد یا فردی که در رژیم غذاییخود از لبنیات بهره نمی‌برد در معرض پوکی استخوان قرار دارند. آنها اولین نشانه پوکی استخوان را مراجعه بیمار با اظهار درد در اکثر نقاط بدن، ضعف در اندام و درد کلی بدن عنوان کرد و افزود: این علائم می‌تواند نشان از پوکی استخوان باشد.پزشکان افزودند افراد مبتلا به پوکی استخوان مستعد شکستگی‌ هستند و شایع‌ترین نوع شکستگی در این افراد شکستگی اطراف مچ دست و مفصل ران است.  متخصصان ارتوپدی ادامه داد: زنان بعد از سن یائسگی و افرادی که مدت زیادی بی‌حرکت بوده‌اند یا دچار بیماری هستند باید آزمایش BMD را انجام دهند. به گفته‌ی آنها بهترین درمان در مراحل اولیه پوکی استخوان به منظور پیشگیری و عدم پیشرفت آن، تغییر در سبک زندگی، رژیم غذایی مناسب و ترک دخانیات است.  آنها توصیه می‌کنند از انجام خودسرانه آزمایش BMD بپرهیزند چرا که اشعه زیادی را وارد بدن بیمار می‌کند و مطمئن باشند که اگر لازم باشد پزشک درخواست این آزمایش را خواهد داد.

     

     

    کبدچرب چگونه درمان کنیم ؟

    452 بازدید شنبه 25 مرداد 1393 سلامت,بیماریها ودرمان آن,پیشگیری از بیماری,داروهای گیاهی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0
    کبد چرب,درمان بیماری کبد چرب,داروهای گیاهی برای درمان کبد چرب,گیاهان دارویی کبد چرب

    راه های طبیعی برای درمان کبد چرم

    مصرف بی اندازه غذاهای چرب این روز ها به عنوان یکی از شایع ترین دلایل ابتلا به بیماری کبد چرب گزارش شده که ابتلا به آن در میان افراد کم تحرک در مقایسه با دیگر مردم بیشتر است.

    در این بیماری ذرات درشت و بزرگ چربی در سلول های کبد رسوب می کنند و به این ترتیب موجب بروز اختلال هایی در عملکرد کبد و ابتلا به بیماری های مزمن کبد می شود که از میان آنها می توان به استعداد ابتلا به عفونت ها، خونریزی های دستگاه گوارش و اختلال در سطح هوشیاری اشاره کرد.

    از آنجا که بیماری کبدچرب از جمله بیماری های خاموش و بی نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویت ها قرار می گیرد، زیرا این بیماری معمولا زمانی خود را نمایان می کند که ذرات چربی بخش زیادی از سلول های کبدی را به خود درگیر کرده اند. کبد چرب پس از درگیر کردن کبد با علائمی مانند ضعف، خستگی و احساس سنگینی و فشار در ناحیه فوقانی و راست شکم بروز می کند. خوشبختانه در میان شیوه های طبیعی درمان در سراسر جهان، راهکارها و تکنیک هایی وجود دارد که می توان از آنها برای پیشگیری از ابتلا به کبدچرب اقدام كرد. در اینجا برخی از کاربردی ترین و ساده ترین این شیوه ها را با هم مرور می کنیم.

    پیشگیری از تجمع چربی ها در کبد
    نوشیدن چای سبز یا استفاده از عصاره این گیاه دارویی تاثیر زیادی در پیشگیری از تجمع و رسوب چربی ها در اطراف کبد دارد، ضمن آنکه می تواند به تسریع روند درمانی کبد چرب نیز کمک کند. افرادی که احتمال و استعداد ابتلا به این بیماری در آنها زیاد است مانند افراد چاق و کم تحرک می توانند با گنجاندن چای سبز در رژیم غذایی روزانه خود از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند، به شرط آنکه در کنار نوشیدن چای سبز، رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و میوه ها را در برنامه غذایی خود بگنجانند. علاوه بر این، درمانگران چینی بر این باورند که نوشیدن این چای گیاهی به صورت مستمر می تواند از ابتلا به سرطان کبد نیز پیشگیری کند.

    کاهش جذب چربی با خارمریم
    گیاه خارمریم یکی دیگر از گیاهان دارویی است که از آن برای درمان و پیشگیری از بیماری های کبدی استفاده می کنند. این گیاه از آنجا که ترکیبی به نام سیلی مارین دارد، می تواند در کاهش میزان جذب چربی به ویژه چربی بد (LDL)، تری گلیسیرید و کاهش جذب کلسترول موثر باشد.

    به همین دلیل بسیاری از درمانگران، این گیاه را از جمله موثرترین گیاهان دارویی برای درمان کبد چرب می شناسند و مصرف دمنوش یا خشک این گیاه همراه غذا را در این زمینه موثر می دانند. مصرف این گیاه با مشورت متخصص طب سنتی می تواند به بهبود عملکرد کبد کمک کرده و سرعت تولید دوباره سلول های کبدی را افزایش دهد.

    با زنجبیل متابولیسم بدن را افزایش دهید
    یکی دیگر از شیوه های کاهش جذب چربی در جریان گردش خون و اندام های داخلی گنجاندن زنجبیل در برنامه غذایی هفتگی است. افرادی که در طول هفته 2 تا 3 بار زنجبیل استفاده می کنند، می توانند از خواص درمانی آن در افزایش میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن و کاهش جذب چربی ها بهره مند شوند. برای این منظور می توانید یک تکه زنجبیل را درون یک کاسه ماست رنده كرده و آن را بعد از صرف وعده های غذایی میل کنید. به اعتقاد برخی از درمانگران شیوه های طبیعی درمان نوشیدن دمنوش زنجبیل نیز در کنترل بیماری های کبد به ویژه کبد چرب موثر است. نوشیدن این دمنوش می تواند به کاهش جذب چربی در اطراف کبد کمک کرده و مانع از ابتلای افراد مستعد به این بیماری شود. مصرف دمنوش زنجبیل یا ماست کم چرب حاوی زنجبیل به ویژه در وعده هایی که غذای چرب خورده اید بسیار اهمیت دارد.

    بیماری کبد چرب در طب نوین درمان اختصاصی ندارد اما با استفاده از پاپریکا ، حتی کبد چرب گرید 3 هم به سادگی درمان می شود. پاپریکا یک افشره گیاهی است که اختصاصا جهت درمان کبد چرب در نظر گرفته شده و عملکرد بسیار موفقی داشته است.

    سویا را با گوشت قرمز عوض کنید
    یکی از مهم ترین عواملی که می تواند از رسوب چربی ها در بافت کبد جلوگیری کند، اصلاح رژیم غذایی است. به گفته محققان جایگزین کردن سویا و پروتئین گیاهی به جای پروتئین حیوانی به ویژه گوشت قرمز می تواند تاثیر زیادی در کاهش جذب چربی و تری گلیسیرید در بافت کبد داشته باشد. از این رو، درمانگران به افراد مستعد ابتلا به کبد چرب و التهاب کبد توصیه می کنند در طول هفته برای تهیه غذاهای خود از گوشت قرمز و سویا کنار هم استفاده کنند و مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانند.

    دور این غذاها را خط بکشید

    اگر به اضافه وزن مبتلایید، اگر کم تحرک هستید و احتمال ابتلا به کبدچرب را دور نمی بینید به شما پیشنهاد می کنیم از مصرف غذاهایی مانند غذاهای فریز شده و یخ زده، ترشیجات، ماست پرچرب، سس، نمك زیاد، غذاهای فست فود، انواع شیرینی ها، پیتزا، انواع سرخ كردنی ها مانند سیر داغ، پیاز داغ، چیپس، پفک، غذاهای چرب و نوشابه های گازدارپرهیز كرده و تا می توانید به جای آنها از میوه های تازه، سبزیجات مختلف به ویژه کاهو، خیار، هویج و غذاهای سالم و طبیعی استفاده کنید. رعایت این رژیم در تمامی دوره های سنی به پیشگیری از ابتلا به کبد چرب و دیگر بیماری های کبد کمک می کند.

    آبلیمو را فراموش نکنید
    نوشیدن یک لیوان آب که در آن عصاره یک لیموترش تازه وجود دارد در آغاز روز می تواند بهترین دارو برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باشد. از آنجا که لیمو سرشار از ویتامین C است و به عنوان یک آنتی اکسیدان می تواند نقش موثری در هضم و جذب مواد مفید در بدن داشته باشد، قابلیت زیادی در پیشگیری و درمان کبد چرب دارد.

    از زردچوبه غافل نشوید
    به تازگی محققان دانشگاه «سنت لوئیس» از تاثیر زردچوبه بر کنترل بیماری کبد چرب در افراد چاقی که به این بیماری مبتلا هستند خبر داده اند. بر اساس این تحقیقات مشخص شده، افرادی که از زردچوبه به عنوان یک چاشنی در برنامه روزانه خود استفاده می کنند کبد مقاوم تری در برابر ابتلا به بیماری کبد چرب دارند و احتمال ذخیره شدن ذرات چربی در کبد آنها کمتر است. از این رو این محققان به مردم توصیه می کنند مصرف زردچوبه را به عنوان یک ادویه موثر و درمانگر در برنامه هفتگی و حتی روزانه خود بگنجانند.

    عرقیات گیاهی بنوشید
    عرق گیاهی شاه تره، خارشتر و کاسنی از جمله داروهای گیاهی موثر در کنترل و درمان کبد چرب به شمار می آیند. این نوشیدنی های گیاهی از آنجا که طبعی سرد و تر دارند موجب کاهش میزان کلسترول خون می شوند و در عین حال به پاکسازی کبد و بدن از سموم و مواد زائد هم کمک می کنند.

    به اعتقاد درمانگران، نوشیدن یك تا 2 لیوان ازیکی از عرقیات شاه تره، کاسنی و خارشتر یا ترکیبی از آنها می تواند تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های کبد به ویژه کبد چرب و سیروز کبدی داشته باشد و احتمال ابتلا به این بیماری ها را به صفر برساند.

    چه افرادی استعداد ابتلا به کبد چرب دارند؟
    به گفته درمانگران، افراد چاق و دچار اضافه وزن که کمترین میزان تحرک را دارند اصلی ترین گروه ها برای ابتلا به بیماری کبد چرب هستند. اما در کنار این گروه، گروه های دیگری هم وجود دارند که بیشترین آمادگی را برای ابتلا به این بیماری دارند.

    از طرفی افراد بی تحرک و علاقه مند به غذاهای آماده و فست فودها نیز در گروه افراد مستعد ابتلا به کبد چرب هستند، بنابراین باید هوشیار باشند و با مشورت پزشک خود آزمایش های لازم در این زمینه را انجام دهند.

    به گفته برخی از متخصصان، مصرف بی رویه و بی قاعده ویتامین A نیز می تواند یک عامل محرک برای ابتلا به بیماری کبد چرب باشد که در نهایت فرد را با خطر رسوب چربی در بافت های کبد و اختلال در عملکرد این عضو رو به رو کند.

    منبع:مجله سیب سبز

     

    داستان زندگی

    131 بازدید یکشنبه 19 مرداد 1393 سرگرمی,شهرداستان وحکایت,سلامت,پیشگیری از بیماری,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    استادی در شروع کلاس درس یک لیوان آبدر دست داشت و اونو بالا گرفت تا همه ببینند و بعد از شاگردانش پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است؟
    شاگردانش گفتند : نمیدانیم؟
    استاد گفت من هم نمیدانم اما سوال من این است: اگر من این لیوان آب را چند دقیقه به همین شکل نگه دارم چه اتفاقی خواهد افتاد؟
    شاگردان گفتند : هیچ اتفاقی!
    استاد گفت: اگر یکساعت همینطور نگه دارم چطور؟
    یکی از شاگردان گفت: استاد دستتان درد می گیرد.
    حق با توست، و اگر یکروز تمام آنرا نگه دارم چه اتفاقی می افتد؟
    شاگرد دیگری گفت: دستتان بی حس می شود ، عضلاتتون تحت فشار قرار می گیرد و فلج می شوند و احتمالا کارتان به بیمارستان خواهد کشید!
    استاد گفت: درست است و آیا در این مدت وزن لیوان تغییر کرده است؟
    همه جواب دادند: نه.
    استاد گفت:
    دقیقا!مشکلات زندگی هم همین است، انها را چند دقیقه در ذهنتان نگه دارید اشکالی ندارد اگر مدت طولانی تری به آنها فکر کنید به درد خواهند آمد و اگر بیشتر از آن نگهشان دارید فلجتان خواهد کرد و دیگر قادر به انجام کاری نخواهید بود!
    ....
    دوست من یادت باشد،
    لیوان آب را همین امروز زمین بگذاری!
    زندگی همین است ......

    بیماری بنام اختلال دو قطبی

    138 بازدید سه شنبه 20 خرداد 1393 سلامت,بیماریها ودرمان آن,پیشگیری از بیماری,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    اختلال دوقطبی (یا شیدایی - افسردگی) نوعی اختلال خلقی و یک بیماری روانی است. افراد مبتلا به این بیماری دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند. اختلال دو قطبی به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوائل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا می‌کند. این بیماری انواع مختلفی دارد که مهمترین انواع آن اختلال دوقطبی نوع یک و اختلال دو قطبی نوع دو است. تفاوت این دو اختلال در وجود دوره شیدایی است؛ در نوع یک این حالت اتفاق می‌افتد ولی در نوع دو فرم خفیف‌تری از آن که نیمه‌شیدایی است، بروز می‌کند. شروع بیماری معمولاً با دوره‌ای از افسردگی می‌باشد و پس از یک یا چند دوره از افسردگی، دوره شیدایی بارز می‌شود. در تعداد کمتری از بیماران شروع بیماری با دوره شیدایی یا نیمه-شیدایی است.


    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    کلیک کنید
    ما را در گوگل محبوب کنید ...
    فروشگاه شارژ ارزان قیمت
    تبلیغات 6
    آمارسایت
    ارتباط با مدیر
    آمارگیر
      آمار مطالب
      کل مطالب : 758
      کل نظرات : 7
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 2
      تعداد اعضا : 22
      آمار بازديد
      بازديد امروز : 272
      بازديد ديروز : 140
      بازديد کننده امروز : 29
      بازديد کننده ديروز : 40
      گوگل امروز : 1
      گوگل ديروز: 0
      بازديد هفته : 272
      بازديد ماه : 6,301
      بازديد سال : 8,775
      بازديد کلي : 856,713
      اطلاعات شما
      آي پي : 54.198.3.15
      مرورگر :
      سيستم عامل :
    مطالب جدید
    • کانال زندگی شاد در تلگرام ( کانال ادمین تابستون داغ )
    • شروع  به کار دوباره این سایت
    • حوادث مهم سال 96
    • بهترین سایت درآمد از کلیک جهان
    • پیشاپیش سال نو مبـــــــارک
    •   بهترین روش برای افزایش اعضای کانال تلگرام
    • دانلود زیباترین آهنگ حجت دور ولی
    • متن ادبی ویژه شهادت حضرت زهرا
    • باورهای غلط درباره زیبایی
    •  عوارض مهم و جدی صبحانه نخوردن
    مطالب پربازدید
    • 19شهریور سالگرد فوت پدر مدیر سایت تابستون داغ
    • دانلود آهنگ شاد اندی به نام حنا
    • پخش آنلاین آهنگ کودکانه تولدت مبارک
    • دانلود آهنگ زیبای تو این زمونه ازامیر بهادر خوارزمی
    • عکس روزبه حصاری - بازیگر نقش علی علایی در سریال یادآوری
    • کاش فرزاد حسنی وآزاده نامداری هم .... /عکس فرزاد حسنی کنار احسان وسولماز
    • دانلود شوان از اصغر باکردار
    • مراحل رشد جنین انسان در داخل رحم مادر
    • همکاری درفروش مسبی
    • رونالدو و دختر جذابترین فوتبالیت /عکس