محصولات سایت
موضوعات
پیوندهای روزانه
لینکستان
کسب درآمد


 

ساقی باکس تاب کلیک


  

درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


درباره : آشپزی وتغذیه , غذاهای رژیمی , نکات آشپزی ,
بازدید : 769 ♥ تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 زمان : 7:57 ♥


 

از آن جایی که دو سوم افراد جامعه به چاقی دچار هستند، سرخ کردن غذا باعث می‌شود این چاقی تشدید شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود.

در ادامه با 5 روش عالی غذاهای تان را سالم تر سرخ کنید.
_ در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کلزا و کانولا که حاوی امگا 3هستند و چربی‌های مفید را به ما می‌رسانند، استفاده شود. 

_ استفاده از روغن‌های جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چربی ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب می‌شود.

_ کره به دلیل داشتن چربی‌های اشباع گزینه‌ مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمی‌شود.

_ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده شود یا این که ته سینی فر را چرب کنیم و از آن برای سرخ کردن استفاده کنیم.

_ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز مصرف کنیم و همچنین سبزی را یا سرخ نکنیم یا اگر مجبور به سرخ کردن هستیم آن را یک تفت مختصر بدهیم .

http://www.funtoos.ir/post/1562منبع : فان توس

 







نویسنده : admin نظر بدهید (0)


آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 8
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 28

  • عضو شوید
  • ارسال کلمه عبور




  • آمار مطالب
    کل مطالب : 798
    کل نظرات : 0

    سیستم عامل :
    مرورگر : Safari 5.1
    آی پی : 3.128.155.149

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,883 نفر
  • باردید دیروز : 730 نفر
  • بازدید هفته : 4,491 نفر
  • بازدید ماه : 17,656 نفر
  • بازدید سال : 137,209 نفر
  • بازدید کلی : 1,992,582 نفر
  • ورودی امروز گوگل : 6 نفر
  • ورودی گوگل دیروز : 1 نفر

آخرین کاربران
آرشیو
ما را در گوگل محبوب کنید ...
فروشگاه شارژ ارزان قیمت
نرخ آنلاین سکه
آمارسایت
نرخ آنلاین طلا
تبلیغات متنی