close
رزرو آنلاین هتل
تغذیه سالم
در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلیتالار گفتمانآرشیوعضویتورودنقشه سایتخوراکتماس با ماطراح قالبمترجم قالب
بهترین سایت برای دریافت بیت کویین
حمایتی
تبلیغات 8


                            کانال زندگی شاد 
تبلیغات 9
موضوعات
  • اخبار روز دنیا
  • سرگرمی
  • سلامت
  • مدوزیبایی
  • فرهنگ وهنر
  • گالری تصاویر
  • آشپزی وتغذیه
  • خانه وخانه داری
  • آرایش وزیبائی
  • آرشیو
  • 1395
  • 1394
  • 1393
  • 1392
  • صفحات جانبی
    کسب درآمد
    کسب درآمد


    ایران بازدید
    درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


    عوارض مهم و جدی صبحانه نخوردن

    313 بازدید جمعه 30 بهمن 1394 سلامت,تغذیه سالم,
    لایک: نتیجــــه : 5 امتیــــاز توســـط 1 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 5

    عوارض مهم وجدی صبحانه نخوردن 

    6 عارضه جدی صبحانه نخوردن

    مجموعه: تغذیه سالم



    تغذیه نامناسب روی رشد ذهنی کودکان و نوجوانان تاثیر منفی می‌ گذارد

     

    ضرب المثل عاقلانه «صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است»، در طول اعصار مختلف نقل شده ولی با این حال شاید هنوز عمق این مساله که چرا صبحانه بسیار اهمیت دارد، به درستی درک نشده باشد.

    مسمومیت خطرناک با خوردن این 5 ماده غذائی

    390 بازدید چهارشنبه 05 شهريور 1393 سلامت,بیماریها ودرمان آن,پیشگیری از بیماری,تغذیه سالم,
    لایک: نتیجــــه : 1 امتیــــاز توســـط 1 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 2
    مسمومیت مرگبار با خوردن این 5 غذا
     
    همه ما در طول زندگیمان لااقل یکبار مسمومیت غذائی را تجربه کردیم وهمگی مان براین که مسمومیت غذائی از بدترین تجربیات زندگی هرشخص است اتفاق نظر داریم وجای بسی خوشحالی است که اکثر مواد غذائی مسموم کننده را میشناسیم .
     
     
     

    در چند سال گذشته مواردی از شیوع وحشتناک و مرگبار مسمومیت‌های غذایی در برخی کشورها از جمله آمریکا مشاهده شده و اغلب این موارد ناشی از آلودگی موادغذایی با باکتری «سالمونلا» بوده که معمولا بر اثر خوب تمیز نکردن موادغذایی بروز می‌کند. برخی از این موارد شیوع مسمومیت‌های غذایی نیز از باکتری ایکولی ناشی شده که بر اثر مصرف فرآورده‌های حیوانی خام یا با طبخ ناقص بروز می‌کنند. یکی دیگر از عوامل اصلی مسمومیت غذایی باکتری «لیستریا» است که سبب ابتلا به هپاتیت A‌ و سقط جنین می‌شود.

     

    بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا (CDC)، سالانه حدود 48 میلیون نفر در این کشور به بیماری‌های ناشی از مسمومیت‌های غذایی مبتلا می‌شوند که حدود 3000 نفر از آنها جان خود را از دست می‌دهند. متاسفانه موادغذایی در مراحل مختلف تولید و آماده‌سازی ممکن است آلوده شوند. به عنوان مثال گوشت مرغ می‌تواند در همان کشتارگاه به باکتری ایکولی آلوده شود و همچنین در یخچال‌های رستوران‌ها فاسد شود.

     

    این اتفاق برای سبزیجات نیز می‌افتد و ممکن است در طول مسیر خود از مزرعه تا روی میز آشپزخانه انواع عوامل بیماری‌زا را با خود حمل کنند. طبخ نادرست و استفاده از چاقوی مشترک که قبلا با آن مرغ خرد شده برای خرد کردن سبزیجات نظیر کاهو بدون شستن درست چاقو می‌تواند آلودگی‌ها را منتقل کند. در این گزارش به پنج ماده غذایی که سبب بروز بیشترین مسمومیت‌های غذایی می‌شوند اشاره می‌شود:

     

    جوانه‌ها: جوانه گندم، ماش و ... جزو سبزیجاتی هستند که تمیز کردن آنها بسیار سخت است. آنها همچنین در محیط‌های گرم و مرطوب رشد می‌کنند که بهترین مکان برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود. بسیاری از متخصصان بهداشت توصیه می‌کنند که قبل از مصرف، این مواد غذایی را کاملا تمیز کنید و بشوئید.

     

    طالبی/ گرمک: می‌خواهید باور کنید یا نکنید اما در واقع طالبی و هندوانه منبع اصلی مسمومیت غذایی هستند. زیرا این میوه‌ها قبل از خوردن معمولا شسته نمی‌شوند و باکتری‌ها از قسمت‌هایی که با چاقو بریده می‌شوند وارد گوشت میوه می‌شوند. حالا اگر قاچ‌های آنها را با دست بگیرید و بخورید نیز این آلودگی‌ها بیشتر منتقل می‌شوند. پس قبل از خوردن،‌ پوست آنها را با آب و برس زبر به خوبی بشویید.

     

    شیرخام: اگرچه این روزها زیاد شیرخام در بازار وجود ندارد و بیشتر افراد حاضر در روستاها و دامداری‌ها به شیرخام دسترسی دارند اما به شدت توصیه می‌شود اگر کسی هم به شما شیرخام تعارف کرد از نوشیدن آن اجتناب کنید زیرا شیرخام، پاستوریزه نیست و نوشیدن آن خطرات مشابه خوردن گوشت خام به همراه دارد. دوری از خطر مسمومیت شیر خیلی راحت است،‌ پس فقط شیر پاستوریزه بخورید.

     

    تن ماهی: انواع ماهی‌ها باید وقتی از آب خارج می‌شوند تا زمانیکه پخته شده‌اند در جای بسیار سرد نگهداری شوند. در این بین تن ماهی مستعد آلودگی به سم «اسکومبروتوکسین» است که مسمومیت به آن می‌تواند منجر به گرفتگی جدی عضلات و سردرد شود. این آلودگی در صورتی رخ می‌دهد که تن ماهی در دمایی بالاتر از 15 درجه سانتیگراد نگهداری شود. وقتی ماهی تازه می‌خرید نیز مطمئن شوید که مستقیما و بلافاصله بعد از خرید داخل یخچال یا فریزر گذاشته شوند.

     

    انواع توت: وقتی که انواع توت تازه را می‌چینید یا می‌خرید حتما قبل از خوردن، آن را به خوبی بشویید. اگرچه برخی توت‌های یخ زده و منجمد نیز باعث شیوع برخی بیماری‌ها می‌شوند. پس شستن توت‌های منجمد را نیز فراموش نکنید.

     

    منبع  : شهرخبر 

     

     

    خواص پیاز

    243 بازدید پنجشنبه 30 مرداد 1393 سلامت,تغذیه سالم,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است

     پیاز پخته ادرار آور است و مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی‌‌های روحی مفید است.
     
    یک متخصص تغذیه گفت: مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.
    سید ضیاءالدین مظهری با بیان این که برگ های سبز پیازچه بیش تر هنگام بهار یافت می شود و دارای مقدار زیادی ویتامین C است، گفت: پیاز تقریباً تمام خواص سیر را در معالجه فشارخون، بیماری قند و درمان بیماری کرمک را دارد. مصرف پیاز پخته باعث لینت یا نرمی مزاج می شود و استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است.


     این متخصص تغذیه افزود: مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده ها مفید است. برای این منظور پیاز را با بخار پخته و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه شود و سپس مصرف کنند.
    مظهری گفت: اگر ورقه های نازک پیاز در شیر پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده ها و ناراحتی های شکم مفید است. پیاز پخته ادرار آور است و مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.
    وی افزود: تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی مؤثر است و قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر مؤثری دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ های بواسیری می کاهد.
    این متخصص تغذیه اضافه کرد: برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن می توان، یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته خورده شود یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگه داشت. 

    منبع : فان توس

     

    خواص شگفت انگیز هندوانه

    168 بازدید چهارشنبه 15 مرداد 1393 سلامت,تغذیه سالم,خواص میوه ها ,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0


    حمایتی
    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    کلیک کنید
    ما را در گوگل محبوب کنید ...
    فروشگاه شارژ ارزان قیمت
    تبلیغات 6
    آمارسایت
    ارتباط با مدیر
    آمارگیر
      آمار مطالب
      کل مطالب : 756
      کل نظرات : 0
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 1
      تعداد اعضا : 22
      آمار بازديد
      بازديد امروز : 203
      بازديد ديروز : 1,227
      بازديد کننده امروز : 18
      بازديد کننده ديروز : 39
      گوگل امروز : 0
      گوگل ديروز: 3
      بازديد هفته : 4,123
      بازديد ماه : 11,919
      بازديد سال : 27,290
      بازديد کلي : 897,773
      اطلاعات شما
      آي پي : 54.221.17.234
      مرورگر :
      سيستم عامل :
    مطالب جدید
    • کانال زندگی شاد در تلگرام ( کانال ادمین تابستون داغ )
    • بهترین سایت درآمد از کلیک جهان
    • پیشاپیش سال نو مبـــــــارک
    •  بهترین روش برای افزایش اعضای کانال تلگرام
    • دانلود زیباترین آهنگ حجت دور ولی
    • متن ادبی ویژه شهادت حضرت زهرا
    • باورهای غلط درباره زیبایی
    •  عوارض مهم و جدی صبحانه نخوردن
    • مطالب کانال زندگی شاد
    • حمله هوایی آمریکا به داعش لیبی / 40 نفر کشته شدند
    مطالب پربازدید
    • دانلود آهنگ شاد اندی به نام حنا
    • 19شهریور سالگرد فوت پدر مدیر سایت تابستون داغ
    • پخش آنلاین آهنگ کودکانه تولدت مبارک
    • دانلود آهنگ زیبای تو این زمونه ازامیر بهادر خوارزمی
    • عکس روزبه حصاری - بازیگر نقش علی علایی در سریال یادآوری
    • دانلود شوان از اصغر باکردار
    • کاش فرزاد حسنی وآزاده نامداری هم .... /عکس فرزاد حسنی کنار احسان وسولماز
    • مراحل رشد جنین انسان در داخل رحم مادر
    • همکاری درفروش مسبی
    • طرز تهیه انواع سس جهت سالاد ویا غذا