محصولات سایت
موضوعات
پیوندهای روزانه
لینکستان
کسب درآمد


 

ساقی باکس تاب کلیک


  

درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


درباره : سلامت , بیماریها ودرمان آن , پیشگیری از بیماری , تغذیه سالم , رژیم درمانی , ورزش درمانی , خواص میوه ها ,
بازدید : 552 ♥ تاریخ : سه شنبه 09 مرداد 1397 زمان : 19:12 ♥


یکی از بیماریهای شایع بین تمام مردم جهان کم خونی هست، وعلت این بیماری به این خاطر هست که گلبولهای قرمز ، خون سالمرو نمیتونند به سایر قسمتهای بدن برسونند خونی که اکسیژن کافی داشته باشه. علائم این بیماری معمولا شامل کاهش فشارخون، رنگپریدگی ،سردرد،تنگی نفس ، بی قرار شدن ، تپش قلب وریزش زیاد موهاست .شربتی که در این پست معرفی کنیم حاوی انواع ویتامین های A،C،E،K  گروه ویتامین‌های B. مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۹، B۱۲، سدیم، پتاسیم، آهن، اسید چرب امگا ۳، آنتی‌اکسیدان، زآگزانتین، لوتئین، پروتئین، پلی‌فنول، منگنز، روی، مس، فسفر، اسید فولیک و گوگرد است.

این شربت خون ساز است برای درمان کم خونی به کار میرود  






نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : سلامت , تغذیه سالم ,
بازدید : 820 ♥ تاریخ : جمعه 30 بهمن 1394 زمان : 22:08 ♥


عوارض مهم وجدی صبحانه نخوردن 

6 عارضه جدی صبحانه نخوردن

مجموعه: تغذیه سالم



تغذیه نامناسب روی رشد ذهنی کودکان و نوجوانان تاثیر منفی می‌ گذارد

 

ضرب المثل عاقلانه «صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است»، در طول اعصار مختلف نقل شده ولی با این حال شاید هنوز عمق این مساله که چرا صبحانه بسیار اهمیت دارد، به درستی درک نشده باشد.







نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : سلامت , بیماریها ودرمان آن , پیشگیری از بیماری , تغذیه سالم ,
بازدید : 915 ♥ تاریخ : چهارشنبه 05 شهریور 1393 زمان : 5:18 ♥


مسمومیت مرگبار با خوردن این 5 غذا
 
همه ما در طول زندگیمان لااقل یکبار مسمومیت غذائی را تجربه کردیم وهمگی مان براین که مسمومیت غذائی از بدترین تجربیات زندگی هرشخص است اتفاق نظر داریم وجای بسی خوشحالی است که اکثر مواد غذائی مسموم کننده را میشناسیم .
 
 
 

در چند سال گذشته مواردی از شیوع وحشتناک و مرگبار مسمومیت‌های غذایی در برخی کشورها از جمله آمریکا مشاهده شده و اغلب این موارد ناشی از آلودگی موادغذایی با باکتری «سالمونلا» بوده که معمولا بر اثر خوب تمیز نکردن موادغذایی بروز می‌کند. برخی از این موارد شیوع مسمومیت‌های غذایی نیز از باکتری ایکولی ناشی شده که بر اثر مصرف فرآورده‌های حیوانی خام یا با طبخ ناقص بروز می‌کنند. یکی دیگر از عوامل اصلی مسمومیت غذایی باکتری «لیستریا» است که سبب ابتلا به هپاتیت A‌ و سقط جنین می‌شود.

 

بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا (CDC)، سالانه حدود 48 میلیون نفر در این کشور به بیماری‌های ناشی از مسمومیت‌های غذایی مبتلا می‌شوند که حدود 3000 نفر از آنها جان خود را از دست می‌دهند. متاسفانه موادغذایی در مراحل مختلف تولید و آماده‌سازی ممکن است آلوده شوند. به عنوان مثال گوشت مرغ می‌تواند در همان کشتارگاه به باکتری ایکولی آلوده شود و همچنین در یخچال‌های رستوران‌ها فاسد شود.

 

این اتفاق برای سبزیجات نیز می‌افتد و ممکن است در طول مسیر خود از مزرعه تا روی میز آشپزخانه انواع عوامل بیماری‌زا را با خود حمل کنند. طبخ نادرست و استفاده از چاقوی مشترک که قبلا با آن مرغ خرد شده برای خرد کردن سبزیجات نظیر کاهو بدون شستن درست چاقو می‌تواند آلودگی‌ها را منتقل کند. در این گزارش به پنج ماده غذایی که سبب بروز بیشترین مسمومیت‌های غذایی می‌شوند اشاره می‌شود:

 

جوانه‌ها: جوانه گندم، ماش و ... جزو سبزیجاتی هستند که تمیز کردن آنها بسیار سخت است. آنها همچنین در محیط‌های گرم و مرطوب رشد می‌کنند که بهترین مکان برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود. بسیاری از متخصصان بهداشت توصیه می‌کنند که قبل از مصرف، این مواد غذایی را کاملا تمیز کنید و بشوئید.

 

طالبی/ گرمک: می‌خواهید باور کنید یا نکنید اما در واقع طالبی و هندوانه منبع اصلی مسمومیت غذایی هستند. زیرا این میوه‌ها قبل از خوردن معمولا شسته نمی‌شوند و باکتری‌ها از قسمت‌هایی که با چاقو بریده می‌شوند وارد گوشت میوه می‌شوند. حالا اگر قاچ‌های آنها را با دست بگیرید و بخورید نیز این آلودگی‌ها بیشتر منتقل می‌شوند. پس قبل از خوردن،‌ پوست آنها را با آب و برس زبر به خوبی بشویید.

 

شیرخام: اگرچه این روزها زیاد شیرخام در بازار وجود ندارد و بیشتر افراد حاضر در روستاها و دامداری‌ها به شیرخام دسترسی دارند اما به شدت توصیه می‌شود اگر کسی هم به شما شیرخام تعارف کرد از نوشیدن آن اجتناب کنید زیرا شیرخام، پاستوریزه نیست و نوشیدن آن خطرات مشابه خوردن گوشت خام به همراه دارد. دوری از خطر مسمومیت شیر خیلی راحت است،‌ پس فقط شیر پاستوریزه بخورید.

 

تن ماهی: انواع ماهی‌ها باید وقتی از آب خارج می‌شوند تا زمانیکه پخته شده‌اند در جای بسیار سرد نگهداری شوند. در این بین تن ماهی مستعد آلودگی به سم «اسکومبروتوکسین» است که مسمومیت به آن می‌تواند منجر به گرفتگی جدی عضلات و سردرد شود. این آلودگی در صورتی رخ می‌دهد که تن ماهی در دمایی بالاتر از 15 درجه سانتیگراد نگهداری شود. وقتی ماهی تازه می‌خرید نیز مطمئن شوید که مستقیما و بلافاصله بعد از خرید داخل یخچال یا فریزر گذاشته شوند.

 

انواع توت: وقتی که انواع توت تازه را می‌چینید یا می‌خرید حتما قبل از خوردن، آن را به خوبی بشویید. اگرچه برخی توت‌های یخ زده و منجمد نیز باعث شیوع برخی بیماری‌ها می‌شوند. پس شستن توت‌های منجمد را نیز فراموش نکنید.

 

منبع  : شهرخبر 

 

 







نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : سلامت , تغذیه سالم ,
بازدید : 579 ♥ تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 زمان : 11:11 ♥


اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است

 پیاز پخته ادرار آور است و مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی‌‌های روحی مفید است.
 
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.
سید ضیاءالدین مظهری با بیان این که برگ های سبز پیازچه بیش تر هنگام بهار یافت می شود و دارای مقدار زیادی ویتامین C است، گفت: پیاز تقریباً تمام خواص سیر را در معالجه فشارخون، بیماری قند و درمان بیماری کرمک را دارد. مصرف پیاز پخته باعث لینت یا نرمی مزاج می شود و استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است.


 این متخصص تغذیه افزود: مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده ها مفید است. برای این منظور پیاز را با بخار پخته و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه شود و سپس مصرف کنند.
مظهری گفت: اگر ورقه های نازک پیاز در شیر پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده ها و ناراحتی های شکم مفید است. پیاز پخته ادرار آور است و مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد، برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.
وی افزود: تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی مؤثر است و قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر مؤثری دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ های بواسیری می کاهد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن می توان، یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته خورده شود یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگه داشت. 

منبع : فان توس

 







نویسنده : admin نظر بدهید (0)

درباره : سلامت , تغذیه سالم , خواص میوه ها ,
بازدید : 619 ♥ تاریخ : چهارشنبه 15 مرداد 1393 زمان : 9:50 ♥








نویسنده : admin نظر بدهید (0)


آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 13
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 28

  • عضو شوید
  • ارسال کلمه عبور




  • آمار مطالب
    کل مطالب : 798
    کل نظرات : 0

    سیستم عامل :
    مرورگر : Safari 5.1
    آی پی : 3.137.218.1

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,922 نفر
  • باردید دیروز : 730 نفر
  • بازدید هفته : 4,530 نفر
  • بازدید ماه : 17,695 نفر
  • بازدید سال : 137,248 نفر
  • بازدید کلی : 1,992,621 نفر
  • ورودی امروز گوگل : 6 نفر
  • ورودی گوگل دیروز : 1 نفر

آخرین کاربران
آرشیو
ما را در گوگل محبوب کنید ...
فروشگاه شارژ ارزان قیمت
نرخ آنلاین سکه
آمارسایت
نرخ آنلاین طلا
تبلیغات متنی