محصولات سایت
موضوعات
پیوندهای روزانه
لینکستان
کسب درآمد


 

ساقی باکس تاب کلیک


  

درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


درباره : آشپزی وتغذیه , انواع مربا وترشیجات ,
بازدید : 701 ♥ تاریخ : چهارشنبه 23 مهر 1393 زمان : 23:46 ♥


مواد اولیه :

پودر کاکائو 1لیوان

شکر 1لیوان

شیر1لیتر

کره 50گرم

طرز تهیه:

ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند).

شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.

شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت).
بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم.

مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.

نکات:

1)در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود.

2)نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.

3)بهتر است شکلات را 10دقیقه یا 5دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.

4)نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.

5)در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید.

منبع : sooran.com







نویسنده : admin نظر بدهید (0)


آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 4
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 28

  • عضو شوید
  • ارسال کلمه عبور




  • آمار مطالب
    کل مطالب : 798
    کل نظرات : 0

    سیستم عامل :
    مرورگر : Safari 5.1
    آی پی : 18.188.142.69

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 825 نفر
  • باردید دیروز : 730 نفر
  • بازدید هفته : 3,433 نفر
  • بازدید ماه : 16,598 نفر
  • بازدید سال : 136,151 نفر
  • بازدید کلی : 1,991,524 نفر
  • ورودی امروز گوگل : 4 نفر
  • ورودی گوگل دیروز : 1 نفر

آخرین کاربران
آرشیو
ما را در گوگل محبوب کنید ...
فروشگاه شارژ ارزان قیمت
نرخ آنلاین سکه
آمارسایت
نرخ آنلاین طلا
تبلیغات متنی