در این مطلب مهمترین خواص درمانی چای زردچوبه را صورت شفاف توضیح میدهیم
زردچوبه ادویهی معروفی است که از ساقه یا ریشهی گیاه کورکوما لونگا به دست میآید. زردچوبه، بومی جنوب شرقی آسیاست و از خانوادهی زنجبیل به حساب میآید. هزاران سال است که در طب چینی و آیورودای هندی زردچوبه کاربرد درمانی دارد. هندوستان، 78 درصد از زردچوبهی جهان را تامین میکند. در این مطلب، نگاهی داریم به فواید بالقوهی زردچوبه برای سلامتی.
عامل فعال زردچوبه، کورکومین است. کورکومین باعث رنگ زردچوبه بوده و ثابت شده که ویژگیهای ضد التهابی داشته و تقویت کنندهی سیستم ایمنی است.
یکی از بیماریهای شایع بین تمام مردم جهان کم خونی هست، وعلت این بیماری به این خاطر هست که گلبولهای قرمز ، خون سالمرو نمیتونند به سایر قسمتهای بدن برسونند خونی که اکسیژن کافی داشته باشه. علائم این بیماری معمولا شامل کاهش فشارخون، رنگپریدگی ،سردرد،تنگی نفس ، بی قرار شدن ، تپش قلب وریزش زیاد موهاست .شربتی که در این پست معرفی کنیم حاوی انواع ویتامین های A،C،E،K گروه ویتامینهای B. مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۹، B۱۲، سدیم، پتاسیم، آهن، اسید چرب امگا ۳، آنتیاکسیدان، زآگزانتین، لوتئین، پروتئین، پلیفنول، منگنز، روی، مس، فسفر، اسید فولیک و گوگرد است.
عوارض مهم وجدی صبحانه نخوردن
6 عارضه جدی صبحانه نخوردن
مجموعه: تغذیه سالم
تغذیه نامناسب روی رشد ذهنی کودکان و نوجوانان تاثیر منفی می گذارد
ضرب المثل عاقلانه «صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است»، در طول اعصار مختلف نقل شده ولی با این حال شاید هنوز عمق این مساله که چرا صبحانه بسیار اهمیت دارد، به درستی درک نشده باشد.
مراحل رشد جنین انسان مراحل رشد جنین انسان در رحم مراحل رشد جنین جوجه مراحل جالب رشد جنین انسان در شکم مادر (عکس)
عکسهایی از رشد جنین در رحم مادر /عکس های جالب از رشد مرحله به مرحله جنین انسان دررحم مادر
مدت زمان مراحل جنین (نطفه، علقه و مضغه) چند روز است؟
مراحل رشد جنین انسان در شکم مادر مراحل رشد جنین انسان+عکس تبیان زنجان فاطمه سادات 777
مراحل رشد جنین انسان با تصویر عکس از مراحل رشد جنین انسان
دانلود مستند رشد جنین انسان با دوبله فارسی از شبکه من و تو 2
اطلاعاتی در مورد رشد قد و وزن جنین در هفته های مختلف عکس مراحل رشد جنین انسان پاتوق کده کلیپی فوق العاده از مراحل رشد جنین انسان در شکم مادر!
مراحل رشد ونمو جنین انسان در قران مراحل تشكيل و رشد جنين از ديدگاه قرآن
رشد جنین در رحم مصنوعی خارج از بدن
مراحل رشد جنین انسان در قرآن
رشد جنین انسان
درباره بارداری و تکامل جنین انسان
مراحل ابتدائی رشد انسان نشانه عظمت خداوند
مراحل رشد جنین انسان هفته به هفته
فیلم مراحل مختلف رشد جنین
مرحله رشد جنین انسان +عکس Quranology
مراحل رشد جنين انسان شکم مادر |
کلیپ پدیا نمناک مراحل رشد جنین انسان در رحم مادر
مرحله رشد جنین انسان +عکس مراحل رشد و تكامل جنين انسان
مراحل رشد جنین
مراحل جالب رشد جنین انسان در شکم مادر
شبکهما Nini Plus Website مراحل رشد جنین
مراحل رشد هفته های جنینی ازلحظه لقاح تا تولد
مراحل رشد جنین انسان در رحم مادر
قدم به قدم مراحل رشد جنین در رحم در های کلیپ
بارداری هفته به هفته جنین شناسی
تصاویر مراحل جالب رشد جنین انسان
مراحل تکامل جنینی انسان
مراحل خلقت انسان در قرآن
مراحل رشد جنین انسان با عکس در مراحل لقاح تا رشد جنین در شکم مادر چه رخ می دهد ؟
در چند سال گذشته مواردی از شیوع وحشتناک و مرگبار مسمومیتهای غذایی در برخی کشورها از جمله آمریکا مشاهده شده و اغلب این موارد ناشی از آلودگی موادغذایی با باکتری «سالمونلا» بوده که معمولا بر اثر خوب تمیز نکردن موادغذایی بروز میکند. برخی از این موارد شیوع مسمومیتهای غذایی نیز از باکتری ایکولی ناشی شده که بر اثر مصرف فرآوردههای حیوانی خام یا با طبخ ناقص بروز میکنند. یکی دیگر از عوامل اصلی مسمومیت غذایی باکتری «لیستریا» است که سبب ابتلا به هپاتیت A و سقط جنین میشود.
بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا (CDC)، سالانه حدود 48 میلیون نفر در این کشور به بیماریهای ناشی از مسمومیتهای غذایی مبتلا میشوند که حدود 3000 نفر از آنها جان خود را از دست میدهند. متاسفانه موادغذایی در مراحل مختلف تولید و آمادهسازی ممکن است آلوده شوند. به عنوان مثال گوشت مرغ میتواند در همان کشتارگاه به باکتری ایکولی آلوده شود و همچنین در یخچالهای رستورانها فاسد شود.
این اتفاق برای سبزیجات نیز میافتد و ممکن است در طول مسیر خود از مزرعه تا روی میز آشپزخانه انواع عوامل بیماریزا را با خود حمل کنند. طبخ نادرست و استفاده از چاقوی مشترک که قبلا با آن مرغ خرد شده برای خرد کردن سبزیجات نظیر کاهو بدون شستن درست چاقو میتواند آلودگیها را منتقل کند. در این گزارش به پنج ماده غذایی که سبب بروز بیشترین مسمومیتهای غذایی میشوند اشاره میشود:
جوانهها: جوانه گندم، ماش و ... جزو سبزیجاتی هستند که تمیز کردن آنها بسیار سخت است. آنها همچنین در محیطهای گرم و مرطوب رشد میکنند که بهترین مکان برای رشد باکتریها محسوب میشود. بسیاری از متخصصان بهداشت توصیه میکنند که قبل از مصرف، این مواد غذایی را کاملا تمیز کنید و بشوئید.
طالبی/ گرمک: میخواهید باور کنید یا نکنید اما در واقع طالبی و هندوانه منبع اصلی مسمومیت غذایی هستند. زیرا این میوهها قبل از خوردن معمولا شسته نمیشوند و باکتریها از قسمتهایی که با چاقو بریده میشوند وارد گوشت میوه میشوند. حالا اگر قاچهای آنها را با دست بگیرید و بخورید نیز این آلودگیها بیشتر منتقل میشوند. پس قبل از خوردن، پوست آنها را با آب و برس زبر به خوبی بشویید.
شیرخام: اگرچه این روزها زیاد شیرخام در بازار وجود ندارد و بیشتر افراد حاضر در روستاها و دامداریها به شیرخام دسترسی دارند اما به شدت توصیه میشود اگر کسی هم به شما شیرخام تعارف کرد از نوشیدن آن اجتناب کنید زیرا شیرخام، پاستوریزه نیست و نوشیدن آن خطرات مشابه خوردن گوشت خام به همراه دارد. دوری از خطر مسمومیت شیر خیلی راحت است، پس فقط شیر پاستوریزه بخورید.
تن ماهی: انواع ماهیها باید وقتی از آب خارج میشوند تا زمانیکه پخته شدهاند در جای بسیار سرد نگهداری شوند. در این بین تن ماهی مستعد آلودگی به سم «اسکومبروتوکسین» است که مسمومیت به آن میتواند منجر به گرفتگی جدی عضلات و سردرد شود. این آلودگی در صورتی رخ میدهد که تن ماهی در دمایی بالاتر از 15 درجه سانتیگراد نگهداری شود. وقتی ماهی تازه میخرید نیز مطمئن شوید که مستقیما و بلافاصله بعد از خرید داخل یخچال یا فریزر گذاشته شوند.
انواع توت: وقتی که انواع توت تازه را میچینید یا میخرید حتما قبل از خوردن، آن را به خوبی بشویید. اگرچه برخی توتهای یخ زده و منجمد نیز باعث شیوع برخی بیماریها میشوند. پس شستن توتهای منجمد را نیز فراموش نکنید.
منبع : شهرخبر