close
رزرو آنلاین هتل
آشپزی وتغذیه
در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلیتالار گفتمانآرشیوعضویتورودنقشه سایتخوراکتماس با ماطراح قالبمترجم قالب
بهترین سایت برای دریافت بیت کویین
حمایتی
تبلیغات 8


                            کانال زندگی شاد 
تبلیغات 9
موضوعات
  • اخبار روز دنیا
  • سرگرمی
  • سلامت
  • مدوزیبایی
  • فرهنگ وهنر
  • گالری تصاویر
  • آشپزی وتغذیه
  • خانه وخانه داری
  • آرایش وزیبائی
  • آرشیو
  • 1395
  • 1394
  • 1393
  • 1392
  • صفحات جانبی
    کسب درآمد
    کسب درآمد


    ایران بازدید
    درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


    نکات مهم در پخت برنج

    258 بازدید پنجشنبه 02 بهمن 1393 آشپزی وتغذیه,نکات آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0
     
    پخت برنج:
     
    برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید.
     
    اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. می توانید ۳قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.
     
    برای از بین بردن بوی سوختگی برنج :
     
    یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید.یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد.
     
    برای خوشمزه تر شدن شوید پلو:
     
    برای اینکه شوید پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه مخصوص پلو که سبزرنگ است و در عطاری ها موجود می باشد استفاده کنید بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج بپاشید.  
     
    برای خوشمزه تر شدن شیر برنج:
     
    اگرمی خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث می شود که شیر برنج شما خوشمزه تر شود.
     
    اگر برنج شما بی نمک شد:
     
    اگربراثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمی شود.
     
    اگر برنج شما شور شد:
     
    اگر قبل از آب کش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده است موقع آب کش کردن برنج آب بیشتر روی برنج داخل آبکش بریزید . اما اگر بعد از آب کش کردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگرچاره ای برای برطرف کردن شوری آن ندارید. مگر اینکه خورش را بی نمک درست کنید. 
     
      
     
    از بین بردن بوی نامطبوع برنج:
     
    اگر به هر دلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روی یک سطح پهن کنید. البته باید حتماً درسایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود. زیرا اگر برنج را جلوی نورآفتاب قرار دهید باعث خرد شدن برنج می شود و برنج حالت خود را از دست می دهد و وقتی آن را داخل آب جوش می ریزید از هم پاشیده می شود.
     
    پخت برنج برای خانم های کارمند:
     
    خانم هایی هستند که بیرون ازخانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند، فرصت پختن برنج را ندارند، و یا این که دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند.
     
    اینگونه افراد از این روش می توانند کمک بگیرند:
     
    صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنند البته کمی آن را خشک بردارند، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزند و قابلمه را داخل یخچال قرار دهند، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهند و آن را دم کنند خیلی سریع برنج هم دم کشیده است.
     

     

    روش تهیه شکلات صبحانه به شیوه خانگی

    315 بازدید چهارشنبه 23 مهر 1393 آشپزی وتغذیه,انواع مربا وترشیجات,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    مواد اولیه :

    پودر کاکائو 1لیوان

    شکر 1لیوان

    شیر1لیتر

    کره 50گرم

    طرز تهیه:

    ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند).

    شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.

    شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت).
    بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم.

    مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.

    نکات:

    1)در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود.

    2)نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.

    3)بهتر است شکلات را 10دقیقه یا 5دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.

    4)نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.

    5)در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید.

    منبع : sooran.com

    طرز تهیه انواع سس جهت سالاد ویا غذا

    769 بازدید سه شنبه 25 شهريور 1393 آشپزی وتغذیه,هنر آشپزی,تغذیه,نکات آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا


    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا

    در اینجا طرز تهیه انواع سس رو برای بازدیدکنندگان محترم تابستون داغ آماده کردم

    امیدوارم به درد دوستان بخوره.

    سس کنگر فرنگی و اسفناج

     

    •    زمان تهیه: 15 دقیقه

    •    زمان پخت: 30 دقیقه

    مواد لازم

    •    4  حبه سیر با پوست

    •    1 پیمانه اسفناج خرد شده

    •    1 پیمانه كنگر فرنگی

    •    1 پیمانه سس آلفردو

    •    1 پیمانه پنیر موتزارلا خرد شده

    •    1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

    •    ½ پیمانه پنیر خامه اي

    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا

     طرز تهیه

     

    1.    برای تهیه سس کنگر فرنگی و اسفناج، ابتدا فر را روی دمای 350 درجه  فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) تنظیم کنید. سیر با پوست را در یک ظرف پخت کوچک بريزيد.

     

    2.    به مدت 20 تا 30 دقیقه حرارت دهيد تا زمانی که نرم شود، سپس از روي حرارت برداريد.

     

    3.    وقتي به اندازه كافي خنك شد، پوست سیر را جدا كنيد و آن را بكوبيد.

     

    4.    در یک ظرف مخصوص فر، سیر، اسفناج، مغز کنگر فرنگی، سس آلفردو، پنیر موتزارلا، پنیر پارمسان و پنیر خامه ای را با هم مخلوط كنيد.

     

    5.    مخلوط آماده شده را در فر، به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پنیرها آب و طلايي رنگ شوند، قرار دهيد.

     

    6.    سس کنگر فرنگی و اسفناج را از فر خارج کنید.

     

     

    سس پیتزا

    •    زمان تهیه: 40 دقیقه

    مواد لازم

    •    200 گرم رب گوجه فرنگی

    •    1 لیوان آب ولرم

    •    3 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان

    •    1 قاشق چایخوری پودر سیر

    •    3/4 قاشق چایخوری پودر پیاز

    •    ¼ قاشق چایخوری پونه کوهی

    •    ¼ قاشق چایخوری مرزنجوش (اختیاری)

    •    ¼ قاشق چایخوری ریحان

    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

    •    1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمز

    •    2 قاشق سوپخوری عسل

    •    نمک

    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا

    طرز تهیه

    1.    برای تهیه سس پیتزا، در یک کاسه، رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر، پودر پیاز، پنیر پارمزان، پونه، (مرزنجوش)، ریحان، عسل، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.

     

    2.    این مخلوط را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و سس آماده شود.

     

    3.    سپس سس پیتزا را بر روی خمیر پیتزا بمالید و پیتزا را به دلخواه خود آماده کنید.

     

    سس تاکو

    •    زمان تهیه: 5 دقیقه

    •    زمان پخت: 20 دقیقه

    مواد لازم

    •    250 گرم کچاپ یا سس گوجه فرنگی

    •    1/3 پیمانه آب

    •    1/4 قاشق چایخوری پودر چیلی

    •    1.5 قاشق چایخوری زیره سبز

    •    1.5 قاشق چایخوری پیاز ریز شده یا پودر پیاز

    •    نصف قاشق چایخوری پودر سیر

    •    نصف قاشق چایخوری نمک

    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل پاپریکا

    •    ¼ قاشق چایخوری شکر

    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز

    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا

     

    طرز تهیه

     

    1.    برای تهیه سس تاکو، در یک قابلمه کوچک، تمام مواد (کچاپ، آب، زیره سبز، پودر چیلی، پودر سیر و پیاز، نمک، شکر، فلفل قرمز و پاپریکا) را با هم مخلوط کنید.

    2.    روی حرارت کم، مواد را هم برنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه، بجوش آید.

    3.    اجازه دهید تا سس تاکو سرد شود و سپس آن را در پخچال نگه داری کنید.

     

    سس ورچسترشایر

     

    •    زمان تهیه: 2 دقیقه

    •    زمان پخت: 10 دقیقه

    مواد لازم

    •    نصف پیمانه سرکه سیب

    •    2 قاشق سوپخوری

    •    سس سویا

    •    2 قاشق سوپخوری آب

    •    ¼ قاشق چایخوری پودر خردل

    •    1 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای

    •    ¼ قاشق چایخوری زنجبیل

    •    ¼ قاشق چایخوری پودر پیاز

    •    ¼ قاشق چایخوری پودر سیر

    •    1/8 قاشق چایخوری دارچین

    •    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا

     طرز تهیه

     

    1.    برای تهیه سس ورچسترشایر، همه مواد را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید.

    2.    بر روی حرارت هم بزنید و به مدت 1 دقیقه اجازه دهید تا آب بجوش آید. سپس بگذارید تا خنک شود.

    3.    سس ورچسترشایر را در یخچال نگهداری کنید.

     

     

    سس رِنج

     

    •    زمان تهیه: 5 دقیقه

    مواد لازم

    •    1 پپمانه سس مایونز

    •    نصف پیمانه خامه ترش

    •    نصف قاشق چایخوری پودر گل سرخ یا سوسن

    •    نصف قاشق چایخوری جعفری خشک

    •    نصف قاشق چایخوری شوید خشک

    •    ¼ قاشق چایخوری پودر سیر

    •    ¼ قاشق چایخوری پودر پیاز

    •    1/8 قاشق چایخوری نمک

    •    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا

     طرز تهیه

     

    1.    برای تهیه سس رِنج، سس مایونز، خمیر ترش، شوید، جعفری، پودر گل سرخ، پودر سیر و پیاز، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید.

     

    2.    روی آن را بپوشانید و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا برای سرو آماده شود.

     

    سس شکلاتی

     

    •    زمان تهیه: 5 دقیقه

    •    زمان پخت: 5 دقیقه

    مواد لازم

    •    یک و نیم پیمانه آب  

    •    1.5 پیمانه شکر سفید

    •    1 پیمانه پودر کاکائو

    •    1 قاشق چایخوری وانیل

    •    نمک

    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا

     طرز تهیه

     

    1.    برای تهیه سس شكلاتي، ابتدا آب، شکر، پودر کاکائو، و نمک را با هم در یک تابه روی حرارت کم مخلوط كنيد. به طور مداوم آن را هم بزنيد تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و شروع به جوش كند.

     

    2.    آن را از روي حرارت برداريد و وانیل را به سس شكلاتي اضافه کنید و هم بزنيد.

     

    3.    سس را در ظرف مناسبی بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا هر زمان كه خواستيد از آن استفاده كنيد.

     

     

    سس پرتقال

     

    •    زمان تهیه: 15 دقیقه

    مواد لازم

    •    1 پیمانه شکر سفید

    •    نصف پیمانه کره

    •    نصف پیمانه آرد ذرت

    •    نصف پیمانه آب پرتقال

    روش تهیه انواع سس برای سالاد یا غذا

     طرز تهیه

     

    1.    برای تهیه سس پرتقال، ابتدا شکر، کره، نشاسته ذرت و آب پرتقال را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط با هم مخلوط کنید تا به جوش آید.

     

    2.    حرارت را کم کنید و در این حالت بگذارید تا به مدت 5 دقیقه باقی بماند.

     

    3.    می توانید سس پرتقال را بر روی انواع کرپ و یا با غذاهایی مانند مرغ استفاده کنید.

     

     

     

     

     

     

    طرز تهیه سوپ جو

    220 بازدید یکشنبه 09 شهريور 1393 آشپزی وتغذیه,هنر آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    طرز تهیه سوپ جو

    طرز تهیه سوپ جو

    مواد لازم برای هشت نفر

    ۱- اب گوشت پنج لیوان

    ۲- جو پوست گرفته یک فنجان

    ۳- هویج چهار عدد

    ۴- نمک و فلفل به مقدار کافی

    ۵- خامه کمی

    طرز تهیه:

    جو را بهتر است کمی خیس کنید تا زودتر بپزد.

    جو را در اب گوشت ریخته میگذاریم بپزد و لعاب بیندازد.

    هویج ها را رنده میکنیم و در سوپ میریزیم.میگذاریم تا پخته شود.

    سوپ باید کمی غلیظ شود بعد ان را در سوپخوری میریزیم و روی ان خامه میدهیم.
    منبع: www.ashpaziasan.ir

    پخت خورش فسنجان با قارچ

    255 بازدید سه شنبه 28 مرداد 1393 آشپزی وتغذیه,هنر آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    طرز تهیه خورش فسنجان با قارچ

    خورش فسنجان با قارچ, پخت خورش فسنجان با قارچ

     

     مواد لازم :خورش فسنجان با قارچ                                            

     گردوی چرخ شده ۴ پیمانه
     پیازیک عدد
     قارچ۱۵۰ گرم
     رب انار نصف لیوان
     شکر۵ قاشق غذاخوری
     دارچینیک قاشق مرباخوری
    ارده ۲ قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
     روغن به میزان لازم

     

    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
    سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
    این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.

    مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
    در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

    بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
    برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

    شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
    خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

    منبع : چهاردیواری جام جم

     

    طرزتهیه شوید پلو با نخودفرنگی

    190 بازدید سه شنبه 28 مرداد 1393 آشپزی وتغذیه,هنر آشپزی,نکات آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0
     
     
    آموزش طبخ شوید پلو با نخود فرنگی مناسب برای مهمانی ها و جشن ها
     
    مواد لازم جهت طرز تهیه شوید پلو با نخود فرنگی:
     
     برنج4 پیمانه
     نخود فرنگی 300 گرم
     شوید خرد شده300 گرم
     روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
     کره یا روغن 5/1 قاشق سوپخوری
    زعفران آبکرده1 قاشق سوپخوری
    نمک به میزان لازم


    مراحل تهیه شوید پلو با نخود فرنگی:
    شوید پلو با نخود فرنگی بسیار طعم دلچسبی دارد و امتحان آن به جای شوید پلو خالی از لطف نیست.برنج را از شب قبل با نمک و آب داغ خیس کنید در قابلمه ای متناسب با مقدار نخود فرنگی آب بجوش آورده و نخود فرنگی را به آن بیفزائید 5 دقیقه که جوشید در آبکش ریخته و فوراً در ظرفی از آب و یخ قرار دهید تا رنگ و خواص آن حفظ شود.

     سپس برنج را آبکش کنید و درست قبل از آبکش نخودفرنگی را اضافه کنید. در قابلمه 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید مقداری از برنج ونخود فرنگی را ته قابلمه ریخته و روی آن شوید بریزید و مجدداً این کار را تکرار کنید. تا لایه آخر برنج سفید روی همه مواد را بپوشانید. برنج را دم بیندازید و قبل از سرو کره یا روغن را داغ کرده روی برنج بدهید.

     مقداری از برنج سفید را با زعفران آب کرده مخلوط کنید، مابقی برنج را بکشید و با برنج زعفرانی تزئین کنید. این پلو با مرغ سرو می شود.

     

    منبع تکناز.

     

    دستور پخت خورش فسنجان باقارچ

    217 بازدید شنبه 25 مرداد 1393 آشپزی وتغذیه,هنر آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

     

    خورش فسنجان با قارچ, پخت خورش فسنجان با قارچ

     

    طرز پخت خورش فسنجان با قارچ

    مواد لازم :

     

     گردوی چرخ شده 4 پیمانه
     پیازیک عدد
     قارچ150 گرم
     رب انار نصف لیوان
     شکر5 قاشق غذاخوری
     دارچینیک قاشق مرباخوری
    ارده 2 قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
     روغن به میزان لازم

    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
    سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
    این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.

    مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
    در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

    بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
    برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

    شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
    خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

    منبع : چهاردیواری جام جم

     

     

     

    نحوه سرخ کردن غذا جهت جلوگیری از چاقی

    217 بازدید پنجشنبه 23 مرداد 1393 آشپزی وتغذیه,غذاهای رژیمی,نکات آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0
     

    از آن جایی که دو سوم افراد جامعه به چاقی دچار هستند، سرخ کردن غذا باعث می‌شود این چاقی تشدید شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود.

    در ادامه با 5 روش عالی غذاهای تان را سالم تر سرخ کنید.
    _ در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کلزا و کانولا که حاوی امگا 3هستند و چربی‌های مفید را به ما می‌رسانند، استفاده شود. 

    _ استفاده از روغن‌های جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چربی ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب می‌شود.

    _ کره به دلیل داشتن چربی‌های اشباع گزینه‌ مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمی‌شود.

    _ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده شود یا این که ته سینی فر را چرب کنیم و از آن برای سرخ کردن استفاده کنیم.

    _ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز مصرف کنیم و همچنین سبزی را یا سرخ نکنیم یا اگر مجبور به سرخ کردن هستیم آن را یک تفت مختصر بدهیم .

    http://www.funtoos.ir/post/1562منبع : فان توس

     

    طرز تهیه ساندویچ مرغ

    348 بازدید سه شنبه 07 مرداد 1393 آشپزی وتغذیه,هنر آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    ساندویچ مرغ، یک غذای خوشمزه، پرطرفدار و سالم است که از همه این‌ها مهم‌تر خیلی سریع آماده می‌شود. ساندویچ مرغ، ساندویچ خوشمزه و فوق العاده ساده ای که نیم ساعته آماده می شود و مناسب پیک نیک آخر هفته با خانواده است. 

     

    تزئین سالاد

    240 بازدید جمعه 04 مرداد 1392 آشپزی وتغذیه,هنر آشپزی,نکات آشپزی,
    لایک: نتیجــــه : 5 امتیــــاز توســـط 5 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 5

    تزئین سالاد

     

    تزئین سالاد زیبا


    حمایتی
    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    کلیک کنید
    ما را در گوگل محبوب کنید ...
    فروشگاه شارژ ارزان قیمت
    تبلیغات 6
    آمارسایت
    ارتباط با مدیر
    آمارگیر
      آمار مطالب
      کل مطالب : 756
      کل نظرات : 0
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 1
      تعداد اعضا : 22
      آمار بازديد
      بازديد امروز : 158
      بازديد ديروز : 1,227
      بازديد کننده امروز : 18
      بازديد کننده ديروز : 39
      گوگل امروز : 0
      گوگل ديروز: 3
      بازديد هفته : 4,078
      بازديد ماه : 11,874
      بازديد سال : 27,245
      بازديد کلي : 897,728
      اطلاعات شما
      آي پي : 54.221.17.234
      مرورگر :
      سيستم عامل :
    مطالب جدید
    • کانال زندگی شاد در تلگرام ( کانال ادمین تابستون داغ )
    • بهترین سایت درآمد از کلیک جهان
    • پیشاپیش سال نو مبـــــــارک
    •  بهترین روش برای افزایش اعضای کانال تلگرام
    • دانلود زیباترین آهنگ حجت دور ولی
    • متن ادبی ویژه شهادت حضرت زهرا
    • باورهای غلط درباره زیبایی
    •  عوارض مهم و جدی صبحانه نخوردن
    • مطالب کانال زندگی شاد
    • حمله هوایی آمریکا به داعش لیبی / 40 نفر کشته شدند
    مطالب پربازدید
    • دانلود آهنگ شاد اندی به نام حنا
    • 19شهریور سالگرد فوت پدر مدیر سایت تابستون داغ
    • پخش آنلاین آهنگ کودکانه تولدت مبارک
    • دانلود آهنگ زیبای تو این زمونه ازامیر بهادر خوارزمی
    • عکس روزبه حصاری - بازیگر نقش علی علایی در سریال یادآوری
    • دانلود شوان از اصغر باکردار
    • کاش فرزاد حسنی وآزاده نامداری هم .... /عکس فرزاد حسنی کنار احسان وسولماز
    • مراحل رشد جنین انسان در داخل رحم مادر
    • همکاری درفروش مسبی
    • طرز تهیه انواع سس جهت سالاد ویا غذا