close
رزرو آنلاین هتل
آشپزی وتغذیه - 2


محصولات سایت
موضوعات
پیوندهای روزانه
کسب درآمد


 

ساقی باکس تاب کلیک


  

درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


درباره : آشپزی وتغذیه , هنر آشپزی ,
بازدید : 190 ♥ تاریخ : شنبه 25 مرداد 1393 زمان : 22:12 ♥


 

خورش فسنجان با قارچ, پخت خورش فسنجان با قارچ

 

طرز پخت خورش فسنجان با قارچ

مواد لازم :

 

 گردوی چرخ شده  4 پیمانه
 پیاز یک عدد
 قارچ 150 گرم
 رب انار  نصف لیوان
 شکر 5 قاشق غذاخوری
 دارچین یک قاشق مرباخوری
ارده  2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
 روغن  به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.

مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم

 

 

 







نویسنده : admin نظر بدهید ()

درباره : آشپزی وتغذیه , غذاهای رژیمی , نکات آشپزی ,
بازدید : 285 ♥ تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 زمان : 7:57 ♥


 

از آن جایی که دو سوم افراد جامعه به چاقی دچار هستند، سرخ کردن غذا باعث می‌شود این چاقی تشدید شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود.

در ادامه با 5 روش عالی غذاهای تان را سالم تر سرخ کنید.
_ در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کلزا و کانولا که حاوی امگا 3هستند و چربی‌های مفید را به ما می‌رسانند، استفاده شود. 

_ استفاده از روغن‌های جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چربی ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب می‌شود.

_ کره به دلیل داشتن چربی‌های اشباع گزینه‌ مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمی‌شود.

_ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده شود یا این که ته سینی فر را چرب کنیم و از آن برای سرخ کردن استفاده کنیم.

_ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز مصرف کنیم و همچنین سبزی را یا سرخ نکنیم یا اگر مجبور به سرخ کردن هستیم آن را یک تفت مختصر بدهیم .

http://www.funtoos.ir/post/1562منبع : فان توس

 







نویسنده : admin نظر بدهید ()

درباره : آشپزی وتغذیه , هنر آشپزی ,
بازدید : 263 ♥ تاریخ : سه شنبه 07 مرداد 1393 زمان : 21:20 ♥


ساندویچ مرغ، یک غذای خوشمزه، پرطرفدار و سالم است که از همه این‌ها مهم‌تر خیلی سریع آماده می‌شود. ساندویچ مرغ، ساندویچ خوشمزه و فوق العاده ساده ای که نیم ساعته آماده می شود و مناسب پیک نیک آخر هفته با خانواده است. 

 







نویسنده : admin نظر بدهید ()

درباره : آشپزی وتغذیه , هنر آشپزی , نکات آشپزی ,
بازدید : 247 ♥ تاریخ : جمعه 04 مرداد 1392 زمان : 15:51 ♥


تزئین سالاد

 

تزئین سالاد زیبا







نویسنده : admin نظر بدهید ()

شماره صفحه
تعداد صفحات : 2

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 3
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 23

  • عضو شوید
  • ارسال کلمه عبور




  • آمار مطالب
    کل مطالب : 795
    کل نظرات : 7

    سیستم عامل :
    مرورگر :
    آی پی : 54.224.56.126

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 372 نفر
  • باردید دیروز : 657 نفر
  • بازدید هفته : 2,817 نفر
  • بازدید ماه : 13,448 نفر
  • بازدید سال : 189,803 نفر
  • بازدید کلی : 1,037,741 نفر
  • ورودی امروز گوگل : 1 نفر
  • ورودی گوگل دیروز : 1 نفر

آخرین کاربران
آرشیو
ما را در گوگل محبوب کنید ...
فروشگاه شارژ ارزان قیمت
نرخ آنلاین سکه
آمارسایت
نرخ آنلاین طلا
تبلیغات متنی